Inne

Zmiana czasu.

Założony przez markus1234 72 wpisy ostatni wpis 4 lata temu Strona 4 z 4

No to mnie zaskoczyłeś bo ja czytałam, że ostatnia zmiana czasu ma być w marcu 2019
Слава Україні! Sława Ukraini!

Mi też się wydawało, że na letni chcą przejść, ale się okaże.

A ja czytałem, że nic z tego bo w głosowaniu nie przeszło ipozostaniemy przy zmianach :)
Można jakieś źródło tych informacji prosić?
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Markus dzięki, ale w tym artykule nie piszą jednoznacznie, że będzie to ostatnia zmiana, piszą, że być może będzie to ostatnia zmiana, a być może nie oznacza na pewno :)

Cytat:
Przypominamy także, że być może zmiana czasu z letniego na zimowy w 2018 roku będzie ostatnią ...

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

#66 1 polubienie

A ja się chyba wyłamię, bo jestem za pozostawieniem tego tak, jak jest. Organizm w zimie funkcjonuje jednak trochę inaczej i ja mam na przykład tak, że już od jakiejś połowy października, wręcz nie mogę się tej zmiany doczekać.

Ciekawe, bo słyszałem, właśnie z kilku źródeł, że te zmiany czasu nie służą dobrze naszemu organizmowi.

Też gdzieś czytałam o tym. W końcu oni sami nie wiedzą co chcą. A moje pytanie jest czy t zmiany są wprowadzane dla ludzi czy ludzie są dla zmian. Bo moim skromnym zdaniem to powinno się brać pod uwagę opinię ludzi przy wymyślaniu takich ustaw
Слава Україні! Sława Ukraini!

Mi też się wydaje, że komisja europejska jest niezdecydowana. Najpierw chcą cofać zmianę czasu, a teraz się ociągają jak te żółwie. Pozdrawiam. I liczę, że coś się ruszy w tej kwestii wycofania tych zmian czasu w 2019.

#71 3 polubienia

A mi się wydaje, że nie masz czym się martwić i szukasz problemu gdzie nie trzeba. Będzie to będzie, nie, to nie. Co za różnica?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#72 2 polubienia

Mnie np. nie robi różnicy czy jest zmiana czasu czy nie. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.