Gry audio (dyskusja ogólna)

Srebrny Labirynt

Założony przez pajper 129 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 1 z 7

#1 1 polubienie

Tak patrzę, patrzę i ze zdziwieniem odkrywam, że... gra ta nie ma tu swojego wątku.
Czem prędzej więc to nadrabiam, wszak można powiedzieć o Labiryncie, że to taki prawie prekursor Eltena, bo na nim wiele się uczyłem.

Pewnie każdy zna, ale kto nie zna, niech się dowie, że gra polega na łażeniu po labiryncie i zbieraniu części srebrnego kryształu, przy jednoczesnym irytowaniu się na lagi, Agatkę, lagi, muzykę, lagi, literówki, lagi i naiwność autora, który w czasie tworzenia gry miał lat 12 a potem 13. :D

Link do projektu:
http://srebrnylabirynt.pl
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Pamiętam. Inawet sobie tągrę niedawno znowu zainstalowałem.
Przyjaciel tworzy w nas nową przestrzeń, która prawdopodobnie nie zaistniałaby nigdy, gdybyśmy go nie spotkali. Tylko dzięki niemu rodzi się w nas nowy świat. – Anaïs Nin

Ja bym jeszcze pare żeczy dodał, bo chodzimy tam tak naprawde w ciemno.

Odgłosy tła przedewszystkim, i otwartych przestrzeni to takie sugestie jak byś Dawidzie postanawiał coś naprawiać.

Ja bym w wolnym czasie tą grę odświerzył. I oczywiście pamiętam. :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Ja ją przechodziłem miesiąc temu. Oh siet!
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Ja też ją pamiętam i nawet miło mi się w nią grało.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

A ja kiedyś zabiłam tego złodzieja, i się później jakoś zgubiłam
Boże, błogosław obsługę
klienta.

On był chyba na samym poczatku
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Tak, na samym początku.
S. P. O. I. L. E. R.
Ja zato zawsze mam problem aby pokonać tego dinozaura.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Musisz sobie podwyższyć statystyki, aby go pokonać.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Jak w ogóle się walka odbywa? Czy niestety to jest tak, jak ta początkowa, Czyli znajdujemy kogoś tam I później jest mówione że pokonaliśmy go czy coś takiego Czy jak?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

to była druga gra audio w którą grałrm w mym życiu! przeszedłem nie zliczoną liczbę razy
Time to exterminate.

Nie coty! Później mamy możliwość walki na czary albo walki myślowej. Pamiętam jak to było.
radio plays is super

aha. Dzięki. Nową zawsze tego złodzieja zabijam i nie mogę znaleźć wyjścia z tego głupiego korytarza
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Działa na Win10?

Działa.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Dało by się dodać opsługę nvdy?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

nie dało by się bo to self voicet to znaczy nagrane
Time to exterminate.

No ale to jest kwestia programowania exterminator
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.