no chociażby czym lecimy, kiedy lecimy, skąd lecimy, jaka jest dokładna kwota, co z ubezpieczeniem, gdzie płacić, komu płacić, co wypełnić, co podpisać, gdzie to wysłać i tak dalej.
undefined method 'signature' for # (NoMethodError)
No nic. Jedyne, co ja na ten moment wiem to a, to co jest na stronie, b, opłata <= 2000, raczej < niż = ale nic wiecej, c wylot Warszawa lub Kraków, raczej Kraków ale może się uda załatwić Warszawę.
z tym na prawdę na przyszły rok trzeba będzie coś zrobić. Btw czy jechanie po organizacji i organizatorze na publicznym forum jest dobrym pomysłem? Może faktucznie zrubmy tę grupę na Messengerze i wpuśćmy jadących i ewentualnie innych zainteresowanych typu Zuza?
To zależy od miejscowych. Na przykład Czesi przygotowali nam ciekawe atrakcje w dniu wycieczki, czyli park linowy i ciekawy koncert, a na Łotwie jechaliśmy cztery godziny w jedną stronę po to, żeby obejrzeć figury krów z kwiatów i mieć pół godziny na kąpiel w morzu.
O boooże. Ja myślałem, że tam ktoś birze pod uwagę, że niewidomi i tak dalej. Sądziłem, ze pzn zabierający niewidomych do gablotek to jest tylko w Polsce xd.
Może i tak, niech przyszli wiedzą, co ich czeka. Chociaż ja wiedząc, jak to będzie wyglądać i mając możliwość ponownego podjęcia decyzji i tak bym pojechał.