Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 54 z 61

o gratuluję

#1062 1 polubienie

No ale pisał do niej, więc w zasadzie mogłą zrobić z tym co chciała. :) Choć mówienie, kto napisał to faktycznie, nie bardzo.

#1063 2 polubienia

A no będzie grubo, oj będzie.
-- (djsenter):
Jutro będzie grubo, będziem świętowali urodziny Longshoota i ciotki.
Zamiast robić dwóch pomniejszych imprez, to zrobimy dobitną, nie przeciętną, huczną imprę jutro!
Na której będzie wszystko, ale nic, co mogła by chcieć Camila XD
Jak pogoda dopiszę, to zrobimy grila, a i zjednoczymy się z osobami których nie widzieliśmy dłuuugo.
Przynajmniej ja :D

--

#1064 Edited

Przeczytałem właśnie wiadomość którą do ciebie wysłałem i jakoś nie widzę w niej stwierdzenia, że jesteś gruba. Także to pomówienie szanowna koleżanko.
Lepiej, żeby ten wpis znikł.

-- (sylwinka):
Witajcie muszę się wam pochwalić dostałam prywatną wiadomość od kolegi Mustafy milutka wiadomość z której dowiedziałam się że jestem zbyt dziecinna i gruba buziaczki dla Mustafy

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

ale beka

Psychoza.exe
Senter San

A bądź zdrów i miej dużo dzieci drogi Mustafo i buźka pa
a

Troche dźwięków z mortali wyciągniętych, a mk4 to jedynie znalezisko w necie.

#1069 8 likes

Boli słabo, więc mogę powiedzieć, że nie boli i jakoś tak lepiej wyglądam dzisiaj. Yaaaass! <3 <3 <3
ENFP

#1070 7 likes

Rozkminy do północy i seriale z przyjaciółmi to było to, czego mi było trzeba.
Już się czuję lepiej po tygodniach harówki.
Tydzień produktywności i zabawy czas zacząć!
I uwaga uwaga, te dwa pojęcia się u mnie nie wykluczają!
Senter San

#1071 7 likes

A ja szczęśliwie skończyłam mój kurs misowy w Rewalu, zdałam egzamin i jestem tym no, certyfikowanym praktykiem itd;)

#1072 2 likes

No tak, Zuzler poszła spać a wyście balowali dalej. :)

A żebyś wiedziała.
O przodkach, herbach i rodach, o religii, moralności i etyce, o grach wideo, i o tematach tabu, które nie powinny być tabu.
Takie różne prawda?
A potem policjantki i policjanci, też na konfach w sumie :D
Senter San

#1074 2 likes

Ja pierdzielę, a jak ja byłam, to takie nudy...

Dzisiaj się może za łapiesz :D
Senter San

Zobaczymy.

Oj Zuzinek bo oni się najbardziej we własnym gronie otwierają czy ty tego nie wisz? haha
a

#1078 1 like

Nie no, to trzeba będzie to zmienić droga Sylwio.

#1079 1 like

A jak :d
a

#1080 2 likes

Zrobimy to! XD
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.