Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 51 z 61

Właśnie nie wiem do końca o co chodziło, cholernie dziwna sprawa.
Ale ktoś się za deklarował, że to dla mnie ogarnie, i cóż nie udało się za bardzo :D
Senter San

#1002 2 polubienia

Mam nową muzę! Ostatnio rzadko udaje mi się znaleźć coś, co będzie mi się naprawdę podobało. Ale dzisiaj się udało!
Give me a sign.

#1003 4 polubienia

A ja jutro idę na zupełnie niespodziewany, nowy kurs misowy!

#1004 4 polubienia

Jestem dziś spokojna, pierwszy raz w tym tygodniu. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#1005 3 polubienia Edytowano

Dzisiaj dostałem antenę zewnętrzną dipol, którą polecali mi urzytkownicy z forum radiopolska. Odbiór radia freee dużo lepszy, niż na kabelku. Na razie jest wpięta pod wieżę koncentrykiem i powieszona na szafie, ale jutro będzie wystawiona na zewnątrz. Nawet tata powiedział, wystawiając na chwilę tą antenę za okno, że "Będą ludzie", w sensie mu chodziło o to, że będzie odbierać. To najszczęśliwszy mój dzień! I teraz sobie rodzice będą mogli oglądać TV, a ja sobie będę mógł słuchać radia.
Tylko nie wiem jeszcze jednej rzeczy. Czy jak będą burze lub będzie padał deszcz, to wtedy znowu nie będzie zakłócało jak w domu przy oryginalnym kabelku?

A i jeszcze jedna rzecz, z której się cieszę. Kupiłem sobie wczoraj składankę hity na czasie wiosna 2021 w Empiku w Puławach za swoje pieniądze, które dostałem kiedyś od babci.

Nie chcę cię wprowadzać w błąd, bo mądrzejsi ode mnie powiedzą ci, że nie będziesz miał zakłóceń w gorszą pogodę, ale moim zdaniem jak najbardziej są. I z całego serca nie polecam ci słuchać radia w bórzę. Możesz sobie uwalić antenę, jaki sprzęt.
-- (markus1234):
A i jeszcze jedna rzecz, z której się cieszę. Kupiłem sobie wczoraj składankę hity na czasie wiosna 2021 w Empiku w Puławach za swoje pieniądze, które dostałem kiedyś od babci.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

A dipola to chyba sam sobie sprawię.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1009 4 polubienia Edytowano

Uzyskałam dziś w ramach barteru za inne ciuchy:
słoik miodu z mleczy 1 szt;
słoik syropu miętowego podobno gotowanego z cytryną 1 szt.
zajebiste dżinsy 4 szt;
bluzka o niekoniecznie ulubionym przeze mnie, ale dodającym mi uroku fasonie 1 szt.
Oj, opłaca się wyjeżdżać. <3

#1010 1 polubienie

Mleeczeee <3
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#1011 8 polubień

Byłam na pierwszej wspinaczce od roku. Było ekstra! Tak bardzo za tym tęskniłam.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Ale ja jestem strasznym gapą! Pilot od wieży już się znalazł. Leżał obok maszynki do golenia na półce, a ja już wszystkie szuflady przetrząsnąłem, i nawet na podłodze go szukałem. Noc jest fajna do uświadamiania sobie, gdzie człowiek w dzień położył swoje rzeczy. Golarki używałem koło godziny 17:00, i w miejsce po niej położyłem tego pilota od wieży. Potem położyłem golarkę z powrotem na półkę, a o pilocie, że tam leży, zapomniałem! I zaczęło się szukanie, nawet chciałem mamę wołać, żeby mi pomogła w znalezieniu tego pilota.

#1013 1 polubienie

Ale cudownie było na kursie! Tyle się nauczyłam!!!

Pilota trzymasz w toalecie?
-- (markus1234):
Ale ja jestem strasznym gapą! Pilot od wieży już się znalazł. Leżał obok maszynki do golenia na półce, a ja już wszystkie szuflady przetrząsnąłem, i nawet na podłodze go szukałem. Noc jest fajna do uświadamiania sobie, gdzie człowiek w dzień położył swoje rzeczy. Golarki używałem koło godziny 17:00, i w miejsce po niej położyłem tego pilota od wieży. Potem położyłem golarkę z powrotem na półkę, a o pilocie, że tam leży, zapomniałem! I zaczęło się szukanie, nawet chciałem mamę wołać, żeby mi pomogła w znalezieniu tego pilota.

--

#1015 1 polubienie

Mój ulubiony prezenter wrócił do grania! Tylko teraz jak by gorsze przejścia między utworami robi. Co mnie troszkę smuci.
Cholera. może chłop depresję ma :P

#1016 3 polubienia

Aaa, zapomniałam powiedzieć, że uzyskałam wczoraj również zajebistą wprost kurteczkę. Niebieską. :) Ale tu trochę się radość miesza ze smutkiem, gdyż jest na mnie, niestety, nieco za wąska w ramionach. Tak, nie, że się nie dopina na biuście, który wszak u mnie nie najmniejszym jest, tylko, cholera, w ramionach przymała. No co za...

Nie. Golarkę mam w pokoju na półce, a dopiero w nocy odkryłem, że tam też jest pilot. A w dzień tyle się go naszukałem.

#1018 2 polubienia

Narazie nie ma tragedii apropo powspinaczkowych zakwasów w mięśniach. Jest dobrze. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#1019 2 polubienia

Jej, wena wróciła! Napisałem i nagrałem dwie prawdziwe, ładnie po składane, i przyjemne dla ucha zwroteczki!
Senter San

#1020 Edytowano

Moja antena, którą dostałem w piątek, została zamontowana na zewnątrz za moim oknem. Odbiór stacji jest rewelacyjny, wszystkie programy z Lublina są w stereo, nawet udaje mi się złapać 4 stacje z Ostrowca świętokrzyskiego: radio record, radio Maryja, Polskie radio 24, Radio Ostrowiec. Wcześniej o tych stacjach w ogóle nie słyszałem, nawet nie sądziłem, że w okolicach Ryk będę w stanie je wyłapać. No ale dobrze, że się to udało zamontować, chociaż mojemu tacie zajęło to cały dzień, i trochę się wkurzał, jak mu coś nie wychodziło.