Oby więcej takich użytkowników. -- (Paulinux): A ja dzięki jednemu użytkownikowi nabrałam motywacji do stawiania czoła wyzwaniom :) Tego mi było trzeba :)
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
W sumie powód do pochwały. Po przynajmniej dwóch albo i trzech latach obietnic, wreszcie założyłem konto na Quentinc. Teraz pewnie potrzeba następnych trzech lat, żebym tam z kimś zagrał. :D
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Dawidzie, zapraszam, jestem chętna. :D -- (pajper): W sumie powód do pochwały. Po przynajmniej dwóch albo i trzech latach obietnic, wreszcie założyłem konto na Quentinc. Teraz pewnie potrzeba następnych trzech lat, żebym tam z kimś zagrał. :D
--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."