Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 26 z 61

#501 4 polubienia Edytowano

Wszystkim d*pa rośnie przez covid
Happy hacking

#502 1 polubienie

@zuzler. Zuzor. Ty mnie przypominaj tych moich kulinarnych niepowodzeń, bo mi się słabo robi na myśl, że taki żarłok, a gotować nie umi. :D

#503 1 polubienie

Ale to już chyba na Księgę zażaleń Paulino.

Niestety z tym się muszę zgodzić. :D
-- (Paulinux):
Wszystkim dupa rośnie przez covid

--

#505 1 polubienie

A bo to TY jeden Michale?

No to co ja mam powiedzieć, 40 kg w 5 miechów około
-- (Paulinux):
Wszystkim dupa rośnie przez covid

--
Senter San

#507 1 polubienie

No, kto zdobył pisankę? Proszę się pochwalić, w końcu to Księga pochwał

#508 1 polubienie

Ja chyba jedną jak na razie. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#509 1 polubienie

Ja też mam jedną.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#510 1 polubienie

I ja dzisiaj jedną upolowałam.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Ja też dostałam jedną, ale mam nadzieję, że to, że wykonałam kilka wyzwań wpłynie pozytywnie na powiększenie kolekcji moich pisanek.
Give me a sign.

#512 1 polubienie

Ja nie mam żadnej :( Ale polowanie trwa ;)

Może wreszcie ci się uda.
Give me a sign.

#514 1 polubienie

Mam nadzieję :)

#515 1 polubienie

A Wam się to jakoś pokazuje, jak już macie?

#516 1 polubienie

Jest dźwięk rozbijającej się pisanki.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#517 1 polubienie

Ale na podróżach pisanki nie ma.

Anna Frankowska

#518 1 polubienie

No to mi się żadna jeszcze nie rozbiła, zgadza się ;)

#519 1 polubienie Edytowano

A ja specjalnie do Podróży dołączyłam, bo miałam nadzieję, że coś się uda, a tu diupa.

Ja mamjedną.