EltenLink

Jak wyłączyć wszystkie dźwięki na eltenie

Wróć do Pytania i odpowiedzi

#1 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

Cześć, Jak w temacie. Chciałbym wyciszyć absolutnie wszystko. Czy to jest możliwe?

2020-07-18 13:57

#2 DJGraco

Tak. Wchodzisz w ustawienia, potem interfejs i odznaczasz pole odtwarzaj dźwięki tematu dźwiękowego.

2020-07-18 19:14

#3 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

Nie działa. Dźwięki powiadomień zostają.

2020-07-18 20:34

#4 DJGraco

To zgłoś to w błędach na grupie rozwój eltena.

2020-07-18 21:53

#5 lwica

Ewentualnie mógł byś sobie go systemowo wyciszyć, a jakbyś chciał odsłuchać jakiś post czy coś, to mógł byś sobie znowu podgłosić.
Zdarza mi się tak robić.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2020-07-19 09:26

#6 DJGraco

To bez sensu Lwica

2020-07-19 11:07

#7 lwica

WIesz, jeśli nie ma innej możliwości, a jest potrzeba, to każde rozwiązanie jest sensowne.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2020-07-19 11:16

#8 nuno69

No w sumie, zawszemożesz wyciszyć przez mikser tylko że wtedy stracisz dostęp do wszystkich treści głosowych, które w sumie tak czy tak są dośc wątpliwej jakości, przynajmniej w sporej większości.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2020-07-19 12:16

#9 daszekmdn

No, dźwięki powiadomień to inna rzecz jak temat dźwiękowy.
W innych appkach też są, a tu brakuje możliwości wyciszenia.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2020-07-19 12:51

#10 Lowca_Androidow

Skoro nie ma takiej możliwości ktoś kto wie jak tworzyć schematy dźwiękowe mgógłby stworzyć takowy gdzie jest wszędzie cisza.
Wystarczy tylko do wszystkich akcji podmienić plik z ciszą i np. nazwać taki schemat "Silent" i chcąc wyciszyć dźwięki można znenić shcemat dźwiękowy właśnie na Silent

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2020-07-19 13:28

#11 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

Ale tematy dźwiękowe da się wyciszyć całkowicie. Problem stanowią dźwięki powiadomień.

2020-07-19 13:53

#12 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane

zrobiłem silend temat dźwiękowy, jest w załączniku prubuj

2020-07-19 13:58

#13 Lowca_Androidow

--Cytat (dariusz.1991):
Ale tematy dźwiękowe da się wyciszyć całkowicie. Problem stanowią dźwięki powiadomień.

--Koniec cytatu
Ale schemat dźwiękowy to również dźwięki powiadomień, jeśli te będą jako cisza to ich nie będzie

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2020-07-19 14:17

#14 Moonlight22

--Cytat (dariusz.1991):
Nie działa. Dźwięki powiadomień zostają.

--Koniec cytatu
W menu "Moje konto" jest funkcja "Ustawienia co nowego" i tam jest do wyboru przy każdej funkcji "Ignoruj", ale wtedy w ogóle nie będą się nowe rzeczy pojawiały w "Co nowego".

"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
2020-07-19 15:02