EltenLink

Co się stało z aktualizatorem Eltena

Wróć do Pytania i odpowiedzi

#1 ambulocet

Witajcie,
Od kilku dni mam taki problem, że niestety nie mogę pobrać najnowszej aktualizacji Eltena. To znaczy, w co nowego pojawia mi się informacja, że dostępna jest wersja 2.37, ale nie mogę jej pobrać. Właściwie ładuje się normalnie, ale potem, jak daję enter, żeby kontynułować, program się zamyka i nie chce instalować nowej wersji. Żeby było zabawniej, jak sprawdzam dostępność aktualizacji z poziomu zarządzania programem, wyskakuje komunikat o braku dostępnych aktualizacji. Jak temu zaradzić?

Przyjaciel tworzy w nas nową przestrzeń, która prawdopodobnie nie zaistniałaby nigdy, gdybyśmy go nie spotkali. Tylko dzięki niemu rodzi się w nas nowy świat. – Anaïs Nin
2020-07-17 11:10

#2 Julitka

@Ambulocet A Ty jesteś w betatestach?

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2020-07-17 15:25

#3 DJGraco

Nie nie jest

2020-07-17 17:28

#4 ambulocet

Potwierdzam.
Niee jestem.

Przyjaciel tworzy w nas nową przestrzeń, która prawdopodobnie nie zaistniałaby nigdy, gdybyśmy go nie spotkali. Tylko dzięki niemu rodzi się w nas nowy świat. – Anaïs Nin
2020-07-17 20:28

#5 Prof.Falkowicz

a mi się normalnie z aktualizował elten do wersji 2.37

2020-08-05 23:39