Na zakupach

Gdzie najlepiej kupić białą laskę?

Założony przez MonikaZarczuk 147 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Strona 8 z 8

Fajny ten koniuszek hehe.
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.

Bo koniuszki są zajefoajowe :)
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

ja słyszałam od mojej znajomej o laskach NFbi w ameryce i sobie taką zamówiłam jest "podobno" lekka mam do was takie pytanie czy ktoś taką laskę posiada? z jakiej firmy ona jest lub jaki ma symbol, bo NFbi to jak wójek mi mówił, to jest jakieaś instytucja

#144 1 polubienie

Ostatnio jeden znajomy kupował sobie laskę z Ali Express. Kosztowało to to koło 70 czy 80 złotych i gdy przyszło orzekł, że to taki typowy Ambutech. Nie wiem jak się laga sprawuję, ale ino go spotkam, to zapytam.

Wcale mnie to nie zdziwiło, Ambutech to pewnie tylko logo daje. Spotkałem się z takimi praktykami nie raz. Nie wierzycie, to porównajcie sobie wszystkie produkty z Mango i innych Telezakupów z tymi z Alibaby. To wszystko dokładnie to samo, tylko bez loga firmy.
-- (Zuzler):
Ostatnio jeden znajomy kupował sobie laskę z Ali Express. Kosztowało to to koło 70 czy 80 złotych i gdy przyszło orzekł, że to taki typowy Ambutech. Nie wiem jak się laga sprawuję, ale ino go spotkam, to zapytam.

--
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

Czyżby koleżanka o mnie mówiła? Opisałem te laski w innym wątku.
-- (Zuzler):

--

#147 2 polubienia

Owszem, o koledze koleżanka mówiła.