Co do kompaktowości moim zdaniem trzeba zwrócić uwagę na ramkę. Nie łatwo coś takiego znaleźć. Najlepiej bezramkowiec. Wtedy coś z ekranem 5,5 mógłbym też nazwać kompaktem. Nie przyglądałem się temu, ale raczej coś takiego tanie nie będzie. Trochę może za wysoko tu celuję, ale gdzieś równego 5 no to powiedzmy, że zbliżamy się do kompaktów. Wątek może na ten temat, ale ponoć iphone 12 mini nie ma ramek i wielkością jest podobny do se2. Możesz się z tym, co mówię nie zgodzić.
No i ok, niech będzie i o 90% mniejszy, pokazuję tylko, że nie ma co się napalać, że duża przekątna, bo jak ktoś się postara, to i stworzy cegłę 3 cale o wymiarach galaxy s10e.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Nuno dlaczego? Co jest nie tak? Dużo jest na rynku chińszczyzny firmy krzak i to akurat byś kupił, jaka jest różnica? Proszę wypowiedz się MERYTORYCZNIE.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Nie, nie kupiłbym chińszczyzny jakiejś firmy YianMeifang dajmy na to. Powody są dwa. 1. Jaką mam "gwarancję" że jak telefon się mi... zepsuje to będzie dało się z tym coś zrobić? 2. ZNowu, jaka gwarancja jest na to, że będę dostawał aktualizacje systemu, poprawki bezpieczeństwa i tak dalej? A o mediatekach już się wypowiadałem w innym wątku.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb