Forum

Jak widzicie samych siebie za dwadzieścia lat?

Forum mieszane

Poprzednia 3 / 3

Numernabis

#41 ·

Chciałbym się jeszcze odnieść do postu #7 gdzie Lwica jest sponiewierana.
Zakładasz wątek psychologiczny i czego oczekujesz? Że każdy wyjawi Ci swoje sekrety czy co?
Lwica napisała wyraźnie, że nie jest osobą planującą tak daleką przyszłość, to nie oznacza, że nie ma wyobraźni, napisała prawdę, a ty oczekujesz, że ruszy głową (według ciebie jej nie rusza) i opowie ci zmyśloną chistoryjkę bo tego oczekujesz?
Ja też nie planuję tak daleko, nie jestem wierzący, ale podoba mi się jedo przysłowie:
Chcesz rozśmieszyć Boga, zdradź mu swoje plany.

Ja go rozśmieszyłem planując zostać marynarzem, ewentualne kierowcą TiRów i gówno z tego wyszło i już nie wyjdzie.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

djsenter

#42 ·

Edytowano 1 likes
Człowieku, ty popatrz sobie na rok, w którym ten wątek założyłem. Mam się tłumaczyć z zachowania z przed sześciu lat wstecz? XD
Oczekuję, że będziesz traktował takie wątki z dystansem, to po pierwsze, po drugie, że nie będziesz robił dram w nieaktualnych wątkach. Może być?
Senter San

DJGraco

#43 ·

No ja tu się akurat zgadzam z Senterem. Bez sendu jest odgrzewać takie stare kotlety i to jeszcze na złym oleju XD

djsenter

#44 ·

Proszę o archiwizację tego wątku.
Senter San

daszekmdn

#45 ·

A z jakiej to racji?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

balteam

#46 ·

Senter nie panikuj, to po prostu błędy młodości cię prześladują :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Zuzler

#47 ·

Nie widzimy powodu.

Numernabis

#48 ·

A ja widzę, bo ktoś śmiał zwrócić uwagę na niewłaściwe zachowanie.
Co do mojego wpisu @djsenter to nie widzę w tym nic zdrożnego, że wyraziłem swoją opinię.
Na datę wpisu każdy może nie zwrócić uwagi, nie zmienia to jednak faktu, że może mi się taki wpis nie podobać, a co do dramy to sam robisz z tego hryję.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

djsenter

#49 ·

Nie robię, po prostu nie widzę sensu tego wątku i uważam go za przedawniony, co więcej nie założyłbym podobnego wątku obecnie. Tyle w temacie.
Jeżeli to problem uszanować proźbę osoby, która założyła wątek, to ok, przynajmniej próbowałem XD
Senter San

monstricek

#50 ·

2 likes
Transcription

A moim zdaniem fajnie będzie zobaczyć, jeśli ktoś przyjdzie na przykład i stwierdzi, że warto dosłowić się na ten temat, to niech wysławia się. Jeśli ktoś stwierdzi, że warto zobaczyć, jak inni odpowiadali na to pytanie, to niech też posłuchają, a może ktoś faktycznie za 20 lat będzie taki, jakim chciałby być. Także myślę, że nie warto archiwizować to.

daszekmdn

#51 ·

1 likes
Transcription

Widzę się, sześć metrów pod ziemią. No, nie mam pojęcia, ale chyba tak. Ten świat tak zapieprza i dzieje się tyle dziwnych rzeczy, że ja wątpię, że za te 20 lat jeszcze będzie istnieć.

daszekmdn

#52 ·

Transcription

Standardowy problem forum głosowego. Już to nagrywałem i już mówiłem to samo, czyli jestem kiepskim researchującym, ale przynajmniej wiadomo, że mam te same poglądy. Aczkolwiek tak zastanawiając się głębiej, co by nie dublować bytów, no to myślę, że dalej będę tak samo popieprzonym człowiekiem, tak samo sfazowanym na swoje pasje i robiącym to, co przynosi mi szczęście i jakiegoś powera. No i dalej będę mieć tych kilku ludzi, którzy są ze mną od paru ładnych lat i jeszcze się nigdzie nie wybierają. No wiecie, zawsze powtarzam, że prawdziwi zostaną, fałszywi pójdą w swoją stronę. Najtrudniej jest to tak naprawdę rozkminić, kto jest prawdziwy. Na 100% kogo nie ma, ale to weryfikuje życie.

balteam

#53 ·

2 likes
a gdzie ci co po prostu się zmienili tak samo jak ty i nie macie już po prostu wspólnych tematów?
Tych fałszywych w sumie nie jest tak dużo.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Zuzler

#54 ·

2 likes
Albo ci, którzy okazali się w miarę poznawania inni, nie gorsi, nie lepsi, tylko po prostu inni niż myślałeś, więc drogi się rozeszły naturalnym tokiem rzeczy?

daszekmdn

#55 ·

Nie ma czegoś takiego. Jak się ktoś okazuje kimś kim nie był albo nie jest to nie uznaję tego.

Zuzler

#56 ·

1 likes
Czyli zaprzeczasz rzeczywistości. Ludzie często okazują się inni, niż się wydawało, po prostu zderzenie wyobrażeń i pierwsych wrażeń z rzeczywistością.

daszekmdn

#57 ·

Ale nie po wielu latach.

balteam

#58 ·

2 likes
a dlaczego nie? Zmieniają się przez te lata, dodatkowo nie wiemy jak tam się zachowają w niektórych sytuacjach. No, z resztą sam ty sięzmieniasz, więc w sumie ciekawe w ilu sytuacjach ludzie nawzajem uważają się za fałszywych :D
Nie neguję, że są też fałszywi, tylko ta skala jest zupełnie inna wg mnie.

Zuzler

#59 ·

A czemu nie po wielu? Przez długie lata możesz sądzić, że ktoś coś robi z innego powodu niż robi.

djsenter

#60 ·

Jak zdefiniować w ogóle osobę fałszywą? Jeżeli np znacie się latami, a ona czy ty kiedyś zdecydujecie, że nie ma kosy pomiędzy wami, ale w sumie nie czujecie się już dobrze w swoim towarzystwie, to czy osoba, która zakończy taką znajomość będzie fałszywa?
Senter San
Poprzednia 3 / 3