Transcription
Takk for at du var med oss i dag, og takk for at du var med oss.
Takk for at du var med oss i dag, og takk for at du var med oss.
Процесс дальна.
Albo... Praca zdalna. Może w ten sposób?
Dysko pololive. Subtitles by the Amara.org community
Jakie są koty!
Takk skal du ha.
Ja też mam wrażenie, że gdzieś go słyszałem Tylko nie wiem gdzie
Jak to, kto? Jacek Kocica, nie? Pierpaweł od Jeri. Piękne.
At least 1 % of the population remains the same as before. It is 1 % of the population and 1 % of the population that is not one of the same. It's 1 % of every population. If you add up this much and add 1 % to the population, you'll have a total of 4 million people. It's a lot of people in this country so, this is not great. I think the most important thing is that we keep thankful for
No, no, bo to taki fajny jest, nie? Proszę, nie? To jest takie, słuchajcie, nawet niezłe, nawet to niezłe jest takie.
Ale i tak najlepszy jest Disco Polo Life.
I tu się nie zgodzę. Najlepszy jest klub kabaretu i parodii.
Albo scena dla multi-instrumentalistów, wokalistów i aktorów.
Nie, to jest piękne. Naprawdę.
A skąd wyznacie Jacka Kacicę? On miał siostrę Kasię. Kasiu, Kasiu, Kasiu, Kasiu. Kasiu, ja jestem wasz Jacka Kacica.
Z tym to tam.
Cześć! Jak słucham tych waszych parodii to myślę sobie, że fajna rzecz. Ciekawa jestem, kto by umiał mnie sparodiować.
Cześć, tutaj. Właśnie tak, ja lubię. Nie, to tak trochę by było ciężej. Takie to bardziej jest. Jakieś takie trochę zniekształcone, jakby się nagrywało na dyktafon. Ja seriali to ja lubię. No, takie i takie. Tak to trochę nie wychodzi za bardzo.
Trochę wyżej to raczej Denis by dał radę.
No cóż, można spróbować parodiować, ale jest to dość trudne ze względów pewnych, ale jakoś mogę to zrobić. Nie jest to fajne, także sorry. No, a jeszcze tego pana nie, dobrze mówiliście, nie? To Jacuś jest, nie? I on sobie tak mówi, nie? I normalnie siema, nie? No, to może niedługo Jacuś założy LTN-a, ale wątpię, w sumie chyba nie założy. No, i tego pana też można poudawać trochę, bo to ten pan też taki głośnik śmieszny ma, on mnie udawał w drugim swoim poście i w którymś tam też, no to ja też tego pana poudaję. Szkoda jeszcze tylko, że nie mogę, prawda, na lewą stronę, to by w ogóle już było perfect.