PSE Forum mieszane

Parodiujmy samych siebie

Założony przez kmicic92 337 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 2 z 17

Transkrypcja

ice pocket doesn't really even text you. I don't contact my mom and dad about my screen to volume my phone, Mener om vi har en vinkel som er helt kvar. Det kan man jo ikke forberede. Det kan man jo ikke forberede, men vi har jo en vinkel som er helt kvar.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Transkrypcja

of the bookies

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transkrypcja

Først og fremst kan vi se på hva som skjer i stedet.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Transkrypcja

A gdzieś gościu jakiś nagrał coś tutaj, ale to chyba już skasowane jest.

Transkrypcja

To była parodia tytułu wątku, którego już nie ma, a mianowicie... Odbukis!

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transkrypcja

Kilka uwag dotyczących forum głosowego.

Transkrypcja

Tak, tak, to chyba jest głos Didzi Adnisa, który sobie stworzył kilka uwag odnośnie forum głosowego. Tak, tak, tak. No cóż, ja się tam nie sprawdzam, jeżeli chodzi o głosy, ale w miarę możliwości tak sobie zdaję sprawę, że może trzeba nie spróbować. A więc, no cóż. A propos, bo coś sobie przypomniałem. A propos, przypomniałem sobie, że u nas kiedyś w szkole była osoba, która miała tak specyficzny głos, że być może mógłbym go naśladować. Panie Krzysztofie, bo kolegi mówią mi, kolega mówi mi, że ja nie mogę w nocy sobie spać, bo on musi radio mieć włączone, a ja radio nie lubię mieć włączonego. Panie Krzysztofie, bo, bo on mnie chce kolinoloć. Więc tyle. Pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Panie, panie Marcinie, Artur mnie nie lubi. Uderzył mnie, uderzył. Aha, nie lubicie mnie, tak? Tak, wiem, znam go, gościa. Gość był wkurzający. No. Ała, uderzyłeś mnie.

Transkrypcja

To ja może spróbuję poudawać głównego autora tego programu, projektu, Eltena. Witam. Witajcie wszyscy na forum głosowym, prawda. Już nie pamiętam co ja tam mówiłem, Dawid Pieper, prawda, ale... No ja coś kiedyś tam mówiłem. Eł, eł, nie, tego, tego to nie umiem. Ninki naprzód można udawać. Parodię sławnych ludzi. Eee, kurde, miałem jeszcze pomysł na taką bardziej, bardziej ambitniejszą, można to tak ująć, jeśli tu w ogóle można jakieś ambitne parodie tworzyć. Ale jakoś jeszcze, jeszcze się za to nie zabrałem, ale spokojnie, jak się za to zabiorę i mi to wyjdzie, to będzie, to będzie coś, coś innego niż wszyscy nieskromnie, oczywiście trochę mówiąc. A ja lubię. A ja lubię pić wódkę, wino, piwo, whisky, audiobooki.

Transkrypcja

A tak jeszcze co do Linuxa, to było LINUX!

Transkrypcja

Fanfiction o na sygnale.

Transkrypcja

I parodiujmy samych siebie, no witajcie wszyscy w tym wątku, chciałbym żebyśmy mogli parodiować samych siebie, no i to jestem właśnie ja, Kmicie92.

Transkrypcja

O matko, Polska ludzi, jeśli przez was to chyba, za przeproszeniem, będę zbijał ze śmiechu, naprawdę, bo to co by tutaj robić, to mi się chce z tego śmiać, to znaczy nie to żeby was obrażać, ale naprawdę jak tak ciebie Denisie słucham, to masz trochę głos taki, że mógłbyś. Naprawdę, byś mógł naśladować, no i co, mogę więcej powiedzieć, no masz głos do naśladowania, na przykład, tam fikszym, o na sygnale, więc no potrafisz, masz, masz, masz gadkę, że tak powiem, nie mogę powiedzieć, że jej nie masz, no i chyba tyle masz z mojej strony, jakby co, pozdrawiam, no i to jest właśnie to, że teraz nie chodzi mi, przerywnanie nagrywania, muszę zaś wejść w menedżer zadań, jeszcze raz w to wejść, to mówią złośliwość rzeczy martwych.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

LMF Max. Dzień dobry. Jest już wątek o OSC, to ja teraz zrobię wątek o LMF Max. Porozmawiajmy sobie o tej stacji radiowej. Fun Fiction? Ona sygnale.

Transkrypcja

Cześć, to jestem znowu ja, DJ Denis i chciałem Was zapytać, czy lubicie trollejbus? Nie, mówię tak. A Ty, DJ Grasso, to Ci jeźle wyszedł. No. Bo wiecie... Tak leczy. Ja chciałem Was zapytać. Mam taki problem, mianowicie komputer mi się zawiesił i nie wiem co z nim zrobić. Moglibyście mi pomóc?

Transkrypcja

Właśnie, bo dzisiaj gracze to mniej więcej w ten sposób, coś takiego i to jest prosto podrobić ten głos, bo jest po prostu specyficzny, no.

Transkrypcja

Ludzie, no rozbawiacie mnie tutaj bez kitu, nie, ja tego już nie komentuję, bo po prostu ja się tutaj zwijam w tym momencie ze śmiechu i nie wiem, co mam więcej powiedzieć, bo to po prostu już jest dla mnie masakra. Nie wiem, co mam powiedzieć po prostu, może ja spróbuję jakichś swoich możliwości, no aczkolwiek, no tak jak mówię, to wcale nie musi wypaść, na przykład, no nie wiem, kogo? Nie no, naprawdę chyba nie mam kogo naśladować tak, żebym był w stanie, przepraszam, pasary jedna. Tak, nie potrafię. Jednak będę zdania tego, że mój głos się nie nadaje, więc tyle. Pozdrawiam.

Transkrypcja

Może ja spróbuję jakichś swoich możliwości, ale tak jak mówiłem, no, wcale to nie musi wypaść. I ludzie, no, rozbawiacie mnie tutaj, normalnie pękam ze śmiechu.

Transcription

Czy ja wiem, czy to był mój głos? Mój głos raczej jest, jak to niektórzy mówili, kiedyś specyficzny. Że on tak specyficznie brzmi. No, ale... Czemu nie? Spróbujmy. Na przykład... Ostatnia uwaga dotycząca forum głosowego. To był Daszek. Nie, naprawdę, przepraszam Was z miłą chęcią. Miło mi się tego słucha, miło mi się tam tutaj wypowiadać, ale jeżeli chodzi o mnie, to ja się w to nie bawię za bardzo, bo mój głos... Szczerze Wam powiem, pozostawia wiele do życzenia i tak naprawdę... To szczerze powiedziawszy, on sobą nic nie reprezentuje. Także pozdrawiam.

Transcription

te avemos, te abrimos iguais