PSE Forum mieszane

Parodiujmy samych siebie

Założony przez kmicic92 337 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 17 z 17

A wiem, bo ja się nie nadaje hehehe

A nie, moim zdaniem właśnie był to Balteam, ale nie z głosu, bo tego Graco chyba nigdy nie uda, a już na pewno nie tak, jak trzeba, ale tak ze sposobu mówienia to w zasadzie wyszło. :)
\Jeśli chodzi o Denisa, to Piękny Tajan, ale Kmicic lippa, no lippa

#323 Edytowano

I to, żę Denis się tu pokazał jest moim skromnym zdaniem bardzo bardzo dobrym pomysłem, bo co jak co, ale udawać innych, to kolega potrafi naprawdę fajnie. :)

Ale w którym konkretnie miejscu lippa d?

Transkrypcja

Nie mogę, Paulina, wymiotłaś. Po prostu Adela wyszła ci perfekcyjnie.

Give me a sign.

Też tak uważam uchwyciłaś Paulino ten akcent, i ten sposób mówienia.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Transkrypcja

No to już za wielkie dzięki. Miło mi to było słyszeć.

Happy hacking

#328 1 polubienie

Monte, to musi być Monte!

No dokładnie, wszak powiedziałam że mówię to do Izy, czyli Monte.
Happy hacking

#330 5 polubień

Szanowna pani Julito, pani postawa jest karygodna i nie licuje z powagą zajmowanego przez panią stanowiska.

Transkrypcja

No słuchajcie, ja chyba nikogo z Was nie potrafię oddać, z eltonowiczów, no ale świetnie się bawię słuchając tego. Jeszcze nie znam tego osobę, no ale fajnie się to czyta, śmiesznie. I tyle. A ciekawe jest to, jakbyście mnie sparodiowali. No, kiedy posłuchamy.

#332 4 polubienia

Transkrypcja

No, witajcie wszyscy. W sumie nie umiem nikogo tutaj udawać, ale może wy mnie jakoś sparodujecie. Jestem bardzo ciekawa, jak wam to wyjdzie. No, także pozdrawiam wszystkich. Do usłyszenia. Trzymajcie się.

Happy hacking

#333 1 polubienie

I wieczór staje się piękniejszy!@ :D Cytując klasyk internetu: Ale urrrwał! Aale to było dobre.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#334 1 polubienie Edytowano

Eno, super to wyszło!
Jeszcze ten mikrofon, przy którym twój głos jest jaśniejszy. Gdybyś nagrywała to z della to by wyszło znacznie gorzej, bo on tak bardzo ten twój głos przyciemniał.

Jaki masz ładny głos :D!

Paulinux, jak jakaś aktorka z filmów powojennych

Masz rację, wojtas :D!