Jaka jest jego cena? Na ile jest baterii? Jaką ma moc? Ja cały czas myślę nad Punkiem, ale trudny do dostania po za siecią. -- (Pitef): To ja posiadam boxa Tesla Invader 4X, i górę TFV12 Prince z akrylowym bubbleglassem. Tesla jest o tyle fajna, że mam regulację napięcia na potencjometrze, także wiem zawsze ile mam ustawione. Osobiście posiadam 2 komplety akusów i jestem mega zadowolony
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
nie skokowe, tylko masz potencjometr niczym w starym wzmaku, że nie kręci on się do okoła, tylko masz opór na pocątku i końcu. Polecam to bardzo,szybsza elektronika, szybciej grzałkę buja niż jakiś z wyświetlaczem, a poza tym dostępny dla nas
no to to nie jest raczej możliwe powiem szczeże ale jedno co mogę powiedzieć ustawiasz przy pomocy widzącego człowieka ilość watów i w przypadku boksa o którym pisałem blokujesz waty i nie martwisz się, że ci się gdzieś przyciśnie i podkręci się do 200 wat
ja osobiście kiedyś nie byłem przekonany do boksów ale można pokombinować rozgrzewanie się grzałki jak mniej wat to i grzałka na dłóżej starcza i mniej olejku pali
pody to jest nic ciekawego moim zdaniem ani to hmury nie daje ani nic wappen to ni jest pod ale 80 wat to on raczej nie ma a drugą sprawą są nie do końca solidne przyciskiw tej całej reszci lubią się one przycinać po łóższym urzytkowaiu
This site uses cookies to enhance your experience.