Thx i wzajemnie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Witam iust odmuwił posłuszeństwa więc kupiłem smok prif v8 i jestem bardzo za dowolony. Fajnie, że jest wymienny akumulatorek i zalewanie jest spoko
Uwarzaj, by przycisk ci się nie ułamał tak sam z siebie.
--Cytat (kokos):
Witam iust odmuwił posłuszeństwa więc kupiłem smok prif v8 i jestem bardzo za dowolony. Fajnie, że jest wymienny akumulatorek i zalewanie jest spoko
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
a jaką pojemność akumulatora kupiłeś?
na razie jest na gwarancji to spoko nie wiem jaka pojemność ale to bez sęsu że trzeba kupić akumulator osobno do tego jak zestaw to zestaw niby na 500 ładowań powinien starczyć ale chyba rezerwowy sobie jeszcze kupie
ile ten akumulator za 3 dychy masz najlepszy akumulator do każdego boksa trzeba dokupować akumulatory
Pewnie 18. 650, ja polecam baterie Sony.
ja kupiłem chyba samsunga po 30 za sztukę i on ma 3000 mach
Mi po roku Lg trzymał pół dnia, Sony po trzech latach trzyma jak nówka.
różnie to bywa ale e papierosy na akumulatory to jest coś pieknego nie ma spadku mocy jak w przypadku zwykłych jak padną to padną
Jakto niema, pewnie że jest. Nie widzisz różnicy przy prawie zdechniętej baterii?
--Cytat (mucha):
różnie to bywa ale e papierosy na akumulatory to jest coś pieknego nie ma spadku mocy jak w przypadku zwykłych jak padną to padną
--Koniec cytatu
słabsza na pewno niż w jakihś v9 albo innych wejppenach
i jak się gdzieś jest w plenerze zawsze można wymienić
kto nosi zapasowe akumulatory
ja noszę. 21700 należy podkreślić.
ja będę terz bo nie zawsze jest dostęp do prądu
też planuję kupić w następnym miesiącu jeszcze 2
Siemaneczko. Dołączyłam do grona wapujących ze smokiem Wapepenem 22 i rzeczywiście, cieknie on trochę i traci tego liquidu, co mnie irytuje. Jaki macie patent na zapełnianie bez upierdolenia wszystkiego wokół liquidem? W starterpacku miałam 3: jeden miętowy, drugi jabłkowy, trzeci jakiś jagodowy chyba. Wszystkie o dawce 12 mg/ml i nawet od samego początku tyle mi podeszło bez ksztuszenia się, zataczania, kręcenia w głowie czy innych oznak grubej nietolerancji. :D Poręczny, leciutki, dobrze wykonany, na szklanej podziałce widać ile liquidu zostało. Jeszcze będępróbowała z nabieraniem liquidu igłą do strzykawki 2 ml, bo akurat tyle tam się mieści, i to chyba będzie najrozsądniejszy sposób...
ENFP
ja leje na wyczucie czasami nie jest pełen zbiornik