Płyty w większości mają kontekstowca. Ciekawe, czy to gdzieś w jakimś xkomie jest, bo oni od keychrona sporo mają.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Niestety nie ma, szukałem. Trzeba będzie ewentualnie zamawiać bezpośrenio od producenta.
A amazony, ebaye i inne zabawki?
A czemu nie zamówić od oficjalnego producenta? Tak jest chyba nawet najlepiej
Nie no, można, ale cło i te sprawy.
Gdzieś na pewno znajdziesz, byle nie sprowadzać niewiadomo skąd.
ENFP
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
60% nie ma numerycznej, strzałek i funkcyjnych
Nie ma strzałek? No to lipa.
A ta druga ma numeryczną, to też lipa, bo chciałbym taką małą jak ta 60%, ale strzałki są mi niezbędne :(, a z numeryczną jest znowu za wielka ehhh, myślałem że już znalazłem odpowiadającą mi klawiaturę wrrrr
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
No to może tkl, albo 65%?
może, ale nie udało mi się znaleźć opisu :)
Opisu czego.
Tych dwóch modeli co mi podałeś :)
Nie podawałem żadnych modeli
to czego dotyczy Twoja wypowiedź:
cytat:
No to może tkl, albo 65%?
Dzięki
Tkl to najmniejsza klawiatura, na którą niewidomki mogą sobie pozwolić. Mam taką jedną od modecoma i leży mi nie używana na gatheronach niebieskich - używałam jej jeszcze na studiach. :D Brak numpada to jednak duża wada.
ENFP
Camila, może chciałabyś ją odsprzedać, dla mnie numpad jest zbędny, istotne są strzałki i klawisze CTRL, najlepiej z obu stron :), nie pogardzę również kontekstowym :)
Jasne, że tak. ma wszystko - jedyne co, to wywaliłam pudełko niestety. Postaram się tobie wysłać ją po 6 stycznia. Jeśli się nie uda - to prędzej kupisz sobie nową, bo jestem nieosiągalna do 24 stycznia.
ENFP