Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
No to ja na konkursie z poezji śpiewanej byłam. I dziewczynie puszczali podkład z internetu. I właśnie trzy razy takie puknięcie i wykryto zagrożenie. A taka jakaś mała dziewczynka się pyta? To jest ten podkład?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
a macie coś z wiedźminem? Coś z tekstami z wiedźmina w formie rapowej? Ale nie wrzucajcie samych tekstów wiedźmina lub kawałków o wiedźmini, bo nie o to pytam.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
To jak ci się chce, to poszukaj, bo też szukam. W ogóle ta moda nastąpiła jednocześnie chyba wszędzie, bo ja też ostatnio ciągle te gothicowe rapy męczę. O drabinach, o kuchni, o zielu... Wykonanie jest dobre w "jestem bohaterem". https://youtube.com/watch?v=kVEAmDth044
no zgadzam się, dla mnie mega, rytm zajebiście zachowany, tekst i zajebiście zrymowany a do teg z morałem i przesłaniem i nawet taki mądry ten tekst i z sensem. i bit spoko :D