Sorki, że to nie polski, ale i piosenka po angielsku nie jest. Już parę osób tu o "Moi Lolita" pisało. A ja się dopatruję tam w drugiej zwrotce słów "what you say Puszkin". Natomiast początek refrenu wg mnie to nie "sypia na dworcu", tylko "se dwa ma koty".
Akurat mam tą piosenkę pod ręką i coś w tym jest. Ciekawe, tylko czy z tym Puszkinem to nie jest autosugestja, ale jak się wsłuchasz to serio. -- (Zuzler): Sorki, że to nie polski, ale i piosenka po angielsku nie jest. Już parę osób tu o "Moi Lolita" pisało. A ja się dopatruję tam w drugiej zwrotce słów "what you say Puszkin". Natomiast początek refrenu wg mnie to nie "sypia na dworcu", tylko "se dwa ma koty".
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Vanessa Paradii, napewno porobiłem błędy, więc przepraszam. -- (Monte): Jest jeszcze taka piosenka francuska, nie wiem, kto ją śpiewa, ale rozumiem tam Żule w taxi, sezamki.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Misiek Ala nie wali mu pały d dopiero jak sobie odpaliłem linka to zorientowałem się że to o ten utwór chodzi, ale trzeba mieć na prawdę fantazję żeby coś takiego wysłyszeć. Tam jeszcze w pewnym momencie słychać nie ma limitu.
I zabrali mi psa i niema pan kutasa i tak dalej. -- (kmicic92): Misiek Ala nie wali mu pały d dopiero jak sobie odpaliłem linka to zorientowałem się że to o ten utwór chodzi, ale trzeba mieć na prawdę fantazję żeby coś takiego wysłyszeć. Tam jeszcze w pewnym momencie słychać nie ma limitu.
--
Dooskoonałee! -- (daszekmdn): Ilona - un monde parfait Na początku: Ciepła zupa tu gotuje się; Później gdy zaczyna się zwrotka: Szmata, zima zimna gdy samsung mi leży.