Bo faktycznie mają takie słowo, tylko znaczy kompletnie coś innego. -- (kmicic92): Jak byłem mały to we włoskich piosenkach cały czas słyszałem słowo koza i się zastanawiałem o jaką kozę im chodzi d.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
A nie słyszałeś we włoskich piosenkach forse forse? -- (kmicic92): Jak byłem mały to we włoskich piosenkach cały czas słyszałem słowo koza i się zastanawiałem o jaką kozę im chodzi d.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Misiek a no było faktycznie --Cytat (misiek): A nie słyszałeś we włoskich piosenkach forse forse? -- (kmicic92): Jak byłem mały to we włoskich piosenkach cały czas słyszałem słowo koza i się zastanawiałem o jaką kozę im chodzi d.
Tylko pisze się trochę inaczej cosa. --Cytat (misiek): Bo faktycznie mają takie słowo, tylko znaczy kompletnie coś innego. -- (kmicic92): Jak byłem mały to we włoskich piosenkach cały czas słyszałem słowo koza i się zastanawiałem o jaką kozę im chodzi d.