Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2021
Wróć do Archiwum Eltena#421 daszekmdn
Na początku powiedziane jednak było, że to, jaki pakiet osoba otrzyma zależeć będzie od uzbieranej od niej przez te miesiące kwoty. :)
#422 lukasz1993258
właśnie co z funkcjami premium?
#423 pajper
Nigdy tak powiedziane nie było, przynajmniej przeze mnie. :O
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#424 djsenter
Właśnie mi też się zdaję, że nie było...
W sensie premium dostaje się zależnie od pieniędzy wpłaconych na kożyść Eltena, co nie? Nic o zbieraniu sobie nie przypominam.
#425 misiek
Wykupisz odpowiedni pakiet to będziesz miał.
-- (lukasz1993258):
właśnie co z funkcjami premium?
--
#426 lukasz1993258
generalnie chodziło mi oto, czy w związku z uzbieraną kfotom bendom funkcje premium, nie to, żeby mi to przeszkadzało, wręcz przeciwnie, jestem tak samo za tym.
#427 Julitka
Szczerze mówiąc wydawało mi się, że będzie tak, jak mówił Daszek, ale ok.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#428 nuno69
No i elegancko, gratuluję.
#429 balteam
Nie no po prostu kasa z kont premium idzie na zbiórkę, to chyba oczywiste, skoro chociażby niektórzy zapłacili już za konta premium.
#430 pjetia
Czegoś chyba nie śledzę, bo było powiedziane, że do 24 października jeśli ktoś wpłaci min. 50 dostanie pakiet platynowy, teraz czyta o styczniu... Nie czepiam się, bo wspomniałem na początku, że niebardzo to śledzę. Tak czy tak, gratulacje
#431 pajper
Wraz z odsunięciem premiery Eltena 2.4 przesunąłem okres wpłat do stycznia, skoro do tego czasu nie pojawią się funkcje premium.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#432 pjetia
Ok, dla mnie jasne. Dziękuję