Forum

shadow rine the eternal hope full voice edition

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 14 / 19 Next

martinus

#261 ·

ja też na nie czekam.
May the force be with you!

nuno69

#263 ·

A co mi tam... Kompromitację czas zacząć!
https://yadi.sk/d/7DTRnUKburwqpg
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

martinus

#264 ·

już pobieram i może uda mi się wysłyszeć jak się tam poruszac.

mojsior

#265 ·

ah nie rozumiem tego fenomenu przechodzenia gier na spoilach no ale może ja jestem jakiś dziwny

martinus

#266 ·

poprostu nie mogłem wysłyszeć jednej rzeczy w fire tower.

mojsior

#267 ·

bo generalnie zauważyłem że jak są takie antyludzko trudne lokacje jak piwnica to powinniśmy o takich lokacjach chodzić jak najwolniej, żeby wysłyszeć wszelakie przejścia.
To się przydaje też w innych miejscówkach wtedy kiedy chcemy znajdować ukryte przejścia.
Czasem jak chodzimy za szybko gra niezabardzo radzi sobie z renderowaniem map przez co niezawsze te przejścia wysłyszymy jak to tu powiedziałeś ładnie.

martinus

#268 ·

No tak, masz rację. Ale fire tower jest jeszcze gorsza, a ja nie miałem jeszcze jak levele wbijałem lilia's jump has extendet.

nuno69

#269 ·

No ale i tak nie trzeba. Myśl i będzie OK.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

lirin

#271 ·

Etam, tu nie ma żadnego renderowania. :D
Po prostu jak szybko się biega to bardzo łatwo pominąć bardzo wąziutkie przesmyki.

martinus

#272 ·

Gram na trybie Hard. @lirin ja się naliczyłem sześciu trybów, a słyszałem że jest 7

exterminator

#273 ·

A ktoś wie o co chodzi z tym secret mode
Time to exterminate.

martinus

#274 ·

Noo właśnie ja też coś słyszałem ale to hyba nici z tego.

martinus

#276 ·

W ogule to ja nie wiem dlaczego nam stamine zabiera sam z siebie przyspieszając, dziwne to jakieś.

matius

#277 ·

Ktoś może z was wie, jak otworzyć drzwi w mieście co nie mają dziórki od klucza?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

martinus

#278 ·

Też chciałbym to wiedzieć. Wydaje mi się, że to jest poprostu signboard.

patras

#279 ·

--Cytat (mojsior):
ah nie rozumiem tego fenomenu przechodzenia gier na spoilach no ale może ja jestem jakiś dziwny

--Koniec cytatu
dokładnie co to za przyjemność jak ktoś zrobi to za ciebie żadna

nuno69

#280 ·

Oj panowie panowie. Popatrcie na tablice przy drzwiach, ale dobra ten jeden raz wam daruje
S
P
O
I
L
E
R
Drzwi te otwieraja tak zwany Galabo room ktory odblokowuje sie po przejsciu gry na true ending.
Poprzednia 14 / 19 Next