android

Przydatne aplikacje na androida.

Założony przez MonikaZarczuk 189 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 5 z 10

Picioku a jak za pomocą macrodroida kombinować z powiadomieniami? Ty tu naprawdę musisz przyjechać..
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.

Jest wyzwalacz reagujący na tekst w powiadomieniu. Mogę sprawdzić dokładnie.

Mnie nie jest potrzebny aż taki zaawansowany program, od przydałoby mi się coś, co ma do zaproponowania dodatkowe dźwięki powiadomień i żeby można było mocniej personalizować, np. inne dźwięki na konkretne osoby w skype, czy smsy od konkretnych ludzi, albo np. inne dzwonki na duo dla każdego, ale pewnie czegoś takiego, to akurat nie ma eeh.

Po części zrobić się to da albo Blipsqueakiem, albo Lightflow.

No to ja chyba jednak na Ciebie poczekam :P

Mi ten lightflow za czasów xperii mini pro nie chciał działać. Nie wiem jak jest obecnie, muszę się z tym kiedyś przeprosić.

jak łączyć bloki w automate i sketchvare?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

hej, nie wiem czy już było tutaj to pytanie bo mogłem przeoczyć.
Czym się różni seeing assistant move od SAM lite?
https://t.me/kacper1999

Wersja lite ma ograniczenia, nie pamiętam już jakie?

Że możesz wyznaczyć tylko jedną trasę dziennie chyba
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#91 1 polubienie

I monitorowane działą tylko chyba 15 minut

Googles mi nie działa na 7 Android. Klikam "zrób zdjęcie" i się nie robi. A muszę coś przeczytać.

Aplikacji Eyed Sklep Play nie wyszukuje mi wgl. Hahaha.

Dzięki. Spróbuję.

Ale mam podejrzenia, że będzie tak samo jak z Googlenow. Przez Sklep znaleźć nie mogłam, zainstalowałam przez kompa, a telefon nie widzi apki. :D

Udało dię, Eyed zainstalowany i telefon też go widzi. Jes dobrze.

Na androida jest apka blossom tv guide, do oglądania tv z różnych krajów, polskich dosyć sporo kanałów, jak kto z zagranicy niech stestuje i powie czy działa, mi w Polsce tak.
apka pod linkiem
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.guide.Blossom&hl=pl
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Dzięki. W wolnej chwili sprawdzę.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Łooo. to szybko usuną. Kiedyś była inna tego typu appka z którą tak właśnie się stało.