Ok
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Balteam jak i inni zainteresowani- nagranie macie na moim blogu, więc sami oceńcie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Cześć mam pytanie jaką polecacie apke na androida dostępną dla nas która by odtwarzała filmy lub muze niezależnie od wygaszacza ekranu. chodzi mi o to że np słucham sobie film z audiodeskrybcją i przy zablokowanym ekranie film dalej się odtwarza i taksamo z muzą
Podcast addict na przykład, służy do podcastów, mp3 odtwarza, nie jestem pewien czy obrazowe formay, ale jak nie to to jakiś vlc player.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
cmam tel firmy kapsys smart wizion 2
ja to przez muzykę plej w samsungu i w sumie jest spoko
MX player
Aplikacje o których tu nie wspomniano, a bardzo sobie je cenie to lookout , którym można odczytać teksty, dokumenty, rozpoznać banknoty i chyba coś jeszcze.
I MPK mobile, aplikacja służąca do sprawdzania rozkładów. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.