Albo zasępiony sęp. Halowa Halina; micha Michała; machorka do machania; obsmarkany smar; posmarowane smarki; lewa ulewa. Ej, ale tę grę już wcześniej ktoś wymyślił. Tym kimś był Niekryty Krytyk.
Nie wiem, Zuziu kochana, kto ci tłumaczył, że rzyć pisze się przez "Ż", ale na pewno nie ja. umyte myto, tłoczone tło, soczysta czystość, oczywiste oczy, trzy mam i je mocno trzymam.
koronacja koroną koronawirusa w koronkach, wykluczone klucze, kieł kiełbasy, zbrylony brylant, szafirowa szafa, deseń z deski, kociołek-ciołek, zeszklone szklanki, liszka z kieliszka; @Tygrysica Intrygujące zestawienie wychodzi z połoczenia i lekkiej modyfikacji Twoich 2 ostatnich pomysłów: "Oczy wiście oczy! Trzy mam i je mocno trzymam.".
@Zuzler polisa po lisie jest piękna, podobnie jak włochaty włoch i granaty w granulkach :D (a jałowego jałowca nie było, ale za to latająca latarnia jest już hyba trzeci raz). To dalej: wypisany spisek, spiskujące pisaki, piórnik z piór, piórniki piórkowe, pieczarki z pieczary, kiszka kiszona , ukiszona kiszka, nieodparte zaparcie;
Porażka pora, kolejka z koleżką, lejki z kolejki, należy leżeć na koleżce, łysa kołyska, łysa kołysanka, kołki w kołysce, nie wiem czy już nie było, ale krowa w pokrowcu, zmieszany mieszczanin bez mieszka mieszczącego miesięczny zarobaczony zarobek.
To teraz będzie wyimek z przewodnika turystycznego po Polsce, przedstawiający atrakcje turystyczne organizowane w różnych miejscowościach, podkreślające ich charakter, tradycje i wykorzystujące wytwarzane lokalnie towary. "W trakcie pobytu oferujemy Państwu m.in. następujące atrakcje: - w zaszczutym Szczucinie szczucie psami ze Szczucina, - w szczeciniastym Szczecinie czesanie szczeciny ze Szczecina, - w zaszytym Szydłowcu szydełkowanie na szydłach z Szydłowca, - w skrosowanym Krośnie tkanie na krosnach z Krosna, - w storturowanym Toruniu bieg z tortem i tornistrem po nagrzanych torach z Torunia, - w zdębiałej Dębicy przejażdżkę na stającym dęba koniu z Dębicy, - w żółwiowych Żuławach głaskanie żółwi z Żuław, - w katowskich Katowicach możliwość skorzystania z usług kata w katowickiej katowni, - w poprzewracanym, poimprezowym Wrocławiu możliwość doświadczania zawrotów głowy na wrotkach z Wrocławia, - w kraczącym, zaczarowanym Krakowie festiwal zaczarowanego krakania z wronami z Krakowa, - w złodziejskiej Łodzi Naukę fachu u złodziei łodzi z Łodzi, - w nadbrzeżnym Zabrzu plażowanie na morskim zabrzańskim nabrzeżu, - w rozwarstwionej Warszawie degustację pierogów z farszem z fałszu z Warsu z Warszawy. A na koniec pobytu dwie atrakcje specjalne o charakterze filozoficznym: - w nieznanym Poznaniu poznanie granic Poznania oraz poznania, - a także zgłębianie natury bytu, przy doświadczaniu bólu odbytu, w czasie pobytu w szpitalu w Bytomiu. Dziękujemy, zapraszamy i życzymy miłego pobytu! Zachęcamy także do zgłaszania własnych dodatkowych propozycji jieventowych w wymienionych powyżej, jak również innych, lokalizacjach.".
This site uses cookies to enhance your experience.