EltenLink

pot player echo podczas odtwarzania

Wróć do Problemy z oprogramowaniem

#1 balteam

Czy ktoś wie jak to wyłączyć? Jak odpalam jakiś plik to jest lekkie echo, ktoś coś mówi, a w tle słychać echo, tak jak by ktoś był hmmm w lesie, albo w przestrzeni, gdzie dźwięk się od ścian z daleka odbija.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2020-05-01 21:41

#2 misiek

Jakim cudem masz Potplayera dostępnego pod Nvda?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2020-05-02 00:07

#3 misiek

U mnie już niedostępny.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2020-05-02 00:08

#4 balteam

Zerknij do wontku jak odczytać napisy z pobranego filmu czy jakośpodobnie, wpisz w wyszukiwarkę. Tam opisywałem gdzieśpod koniec.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2020-05-02 10:04

#5 misiek

Ok, dzięki, wieczorem sprawdzę.
-- (balteam):
Zerknij do wontku jak odczytać napisy z pobranego filmu czy jakośpodobnie, wpisz w wyszukiwarkę. Tam opisywałem gdzieśpod koniec.

--

2020-05-02 17:10

#6 balteam

Reinstalnąłem i problem rozwiązany, ale ciekawe co tam zmieniłem.

2020-05-02 17:30

#7 misiek

Może włączyłeś jakiś dźwięk 3d, 5.1 surround quaddro etc? Skoro reinstalka pomogła to spoko. W każdym razie gdzieś tam takie ustawienia były zakopane.
-- (balteam):
Reinstalnąłem i problem rozwiązany, ale ciekawe co tam zmieniłem.

--

2020-05-03 01:25