Show and Tell

Music thread: Sing, or play on Your musical instruments or all together

Started by Emrah20 1212 posts last post 10 months ago Closed Page 54 of 61

#1061 2 likes

Transcription

Pjevam danju, pjevam noću, pjevam sve što god hoću I što hoću, to i mogu, samo jedno još ne mogu Da zapjeva glasovito, glasovito, silovito Da te dignem za zemljice, da te bez vjen, bez svjestice Da zapjeva glasovito, glasovito, silovito Da te dignem za zemljice, da te bez vjen, bez svjestice Kad si zvijezda svele moja, da si među svjesticama Među svojim svele moja, među svojim sestricama Kad si zvijezda svele moja, da si među svjesticama Kad si zvijezda svele moja, da si među svjesticama Među svojim svele moja, među svojim sestricama Pjevam danju, pjevam noću, pjevam sve što god hoću I što hoću, to i mogu, samo jedno još ne mogu Da zapjeva glasovito, glasovito, silovito, silovito Da te dignem sa zemljice, da te bez vjen, bez svjestice Da zapjeva glasovito, glasovito, silovito, da te dignem sa zemljice Da te bez vjen, bez svjestice Kad si zvijezda svele moja, da si među svjestice Među svjesticama, među svojim svele moja, među svojim sestricama Kad si zvijezda svele moja, da si među svjesticama Među svojim svele moja, među svojim sestricama

Ja volim samo kafu sa Rakijom.

#1062 1 like

Transcription

ඔපි අපි පෙරින් පෙරවටු ඔපි පෘරහෝ මතක පහොරවා හිත් පහොඳින් එකතු මිනින්න පීල්තුණයක්ම තෙන්න අපි එය පුල්තුණක පීල්තුණයක් ප්ල්තුණයක්ම අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි � අපි අපි අපි අපි අප උත� have a අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි � අපිස්බම් මෙම පම් සාස්බෝන් පෙත්ටම් අපිස් රැන්තුබා අපි අපිස්බෝන්තුබාවනයි අපිස්බෝන් නෙදසයිය අපි වන්නය කපා කිර වන්නේ යුත් වන්දාන් � අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි � අපි අපි අවහාව් ප්රින්න සියියේ මත සාභාග ලද අපි අපි අපි. අපි පුළ වින්න කාලාවින් ඉතාරු ඉතාරු වන්න ඉතාරු. අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි � අපි විටික් පියෙන දාප වැබා වතා остав ඉද්ර හොඳිටාට � volume මත ගපර පාන් බන් තියෙන ඇතර ඇත. අපිට these. අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි අපි � එකියේ හොඳින් බිසිතර් පිළිරි සම ක෯.

Next song is My own, althought first part no. After that, something is changed.

Here is My first Slovak Schlager recorded in this year.

#1065 2 likes

Transcription

Keď som si len tak ráno vyšiel na pláždeň pozdraviť S pohárom vína si tam prišla, či z neho nechcem odpiť Ja som sa iba díval na tú nežnú a krásnu tvár Vtedy akoby do môjho života konečne prišla jar Možno sú to iba reči, no ja sa cítim Fajn, ukážeš mi prosím, ako vyzerá raj Keď si pri mne, tento deň je viac zábavný Nechcem ti vôbec povedať, adio agami Raz keď som bol občas Opäť sám, kto si sa ma opýtal Čo ma takto veľmi trápi, ja mu poviem Afrodita Víno som už dávno vypil, prázdny pohár v ruke mám Potom mi buzúky zahrá a ja sa len uzmievam Možno sú to iba reči, no ja sa cítim Fajn, ukážeš mi prosím, ako vyzerá raj Keď si pri mne, tento deň je viac zábavný Nechcem ti vôbec povedať, adio agami Ži, keď skoro ráno prídeš Spolu sa rozprávame Možno raz o mne povieš Ocovi či mame Dva holuby večer letia Preč od mora, od pláže Naša láska ďalí drvá Nikto nám nerozpráva Nikto nám nerozpráva Nechceme niekoho z nich chádnuť A čo ten možný knížek Ukaže možno sú to iba reči, no ja sa cítim Fajn, ukážeš mi prosím, ako vyzerá raj Keď si pri mne, tento deň je viac zábavný Nechcem ti vôbec povedať, adio agami Adio, Agami Ďakujem za pozor

#1066 1 like

And now My freshly new Slovak Schlager.

Alright everyone. As I'm newly organizing a bluez harmonica course for those who are interested, thought I'd share with you a record of me testing a new harmonica I purchased a while ago. The recording was not professionally recorded, so you might actually be able to hear most of the breathing techniques that are going on in there.
The blind Conlanger

That's interesting.

#1069 Archived

Which harmonica is this?

It's a suzuki manji
The blind Conlanger

#1071 Archived

Thanks. Never heard of that particular one before.

Aha. So are you also a harmonica player or what's the case
The blind Conlanger

#1073 Archived

Sort of. I play the pan flute more since I've discovered I can.

#1074 2 likes

Hm, it is something I made jear ago on 2 guitars, acoustic and electric. Cover of loop10 from bgt orchestral pack

Hello, I have 1 question, where can I download free instrument packs, thank you for your help, I need it for reaper

hm, what instruments are interesting you? Reaper It isn't Logic-Pro with starter pack of instruments for many genres, maybe I can share you some things but IDK what are you searching :D

#1077 1 like

Transcription

Sampai jumpa di video selanjutnya. Terima kasih telah menonton. Terima kasih telah menonton. Terima kasih telah menonton. Terima kasih telah menonton. Terima kasih telah menonton. Terima kasih telah menonton. Terima kasih telah menonton. Terima kasih telah menonton. Terima kasih telah menonton.

Here is this same song in good quality.

Here is My other composition.

Transcription

Hello to the Slovak Schlager you called it. The first one is something like with Greek elements and it's similar to the German Briechischer Wein or some other Greek-like Schlager music from Germany and it's very interesting. Thank you.

Werwoelfchens Blog: https://werwoelfchenstestecke.blogspot.com TG-Kanal: https://t.me/werwoelfchensblog Mail: wolfruht@mail.deTelegram: telegram.me/werwoelfchen85