W monopoly to i ja nie umiem. Na Quentinie: 1000 miles, Farkle, Yahtzee, Dominos i to chyba tyle. Na RS: Pig, Farkle, 1000 miles i jeszcze pewnie coś się znajdzie. W obu przypadkach julia-star, ale nie pamiętam, czy z myślnikiem, czy bez. ;)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
no to poprawka, kułko i krzyżyk z układaniem 4 pionków w jedną linnię, na większej planszy;P Tak, dużo jest trudniej, w kułko i krzyżyk jak ktoś umiał grać to remisy były, a tutaj cieężko zrobić remis, mi z Papierkiem tylko raz się udało chyba, a sporo graliśmy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
1000 miles jest dobre na qc to się zgodzę, jeszcze monopol i battle ships, może być jeszcze yahzee, ale nie farkle, farkle lepiej wyglądają na rs games. Sory za offtopic.
Mam pytanie. Wchodzę w quentinces gameroom, oczywiście w apkę. Daję create account czy jakoś tak. Otwiera mi się firefox, wszystkie dane wpisuję i wychodzi mi invalid login przy każdym możliwym loginie, nawet kincirinci. O co chodzi?
Ja ostatnio polubiłem cytadele. Polega to na budowaniu budynków i zarabianiu na konkretnym typie budowli. Jest kilka charakterów, które wybiera się co runde.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Coś mi się dzieje z quentinem. Mam swoje konto zapamiętane, a nie mogę się połączyć z serwerem. Mam dostęp do internetu, i cały czas mi tylko pika, tak jakby chciał się łączyć, a nie mógł. Czy u was też jest tak samo?