Transcription
Witajcie! Przychodzę do Was z kolejnym głośnikiem Bluetooth. Kupiłem go dwa tygodnie temu, ale się tak zbierałem, zbierałem, zbierałem z prezentacją i wyzbierać się z nagraniem nie mogłem. A więc robię to dzisiaj. Głośnik Bluetooth ma możliwość odtwarzania z kart pamięci, radio FM i Bluetooth. Kupiłem go ze względu na to, jak pokazywałem w poprzednim głośniku, strasznie się ciał z iPhone'em. Szczerze powiedziawszy to było wpuszczające, jak chciałem jakiś film włączyć na telefonie czy coś, to po prostu była jedna wielka masakra, więc tamten głośnik do iPhone'a niestety, ale się nie nadaje. Do innych celów tak, jak najbardziej, ale akurat do nawigowania w iPhone'ie nie. Ten głośnik, problemu z tym nie ma. On się włącza w sposób specyficzny. Właśnie go uruchomimy. I nie ma polskiej mowy. Jaka to jest firma? Niestety nie pamiętam. To jest przez kartę pamięci. I spodkąt leci. Złączymy się na... na Bluetooth'a. I teraz mi się połączy stary głośnik. Mam Bluetooth'a w telefonie włączonego. I nie ma takiego problemu, jak w tamtym głośniku. I jedziemy. Odpuszczam. Polecimy z YouTube'a. Przedstawiłem, że tamten sam kawałek na prezentacji celowałem na tamtym głośniku. Możemy sterować jak i głośnością iPhone'a, tak i głośnością Bluetooth'a. Znowu. Głośnik dla iPhone'a. Zabieramy głośnik pod głośnik. Tak, to jest głośnik dla iPhone'a. Tamten głośnik jest troszeczkę chyba głośniejszy. Z tego co mi się wydaje. Ale w tym głośniku jest głośniejszy. Wstrzymaj. Przycisk. Potrzebny film. Wstrzymaj. Przycisk. Odsuń. I tu na przykład właśnie nie mam problemu. Wiadomości. Weźmiemy sobie na wiadomości. Kalendarz. Czwartek. Zdjęcia. Aparat. Dziewięć. Mapy. Wideo. Dom. Notatki. Przypomnienia. Giełda. Zdrowie. Zablokujemy sobie telefon. Dziewiętnastu czterdzieści. O i problemu nie ma. Spróbuj ponownie. Polek kodu. Podalek wartości. Zero z sześć. No tak, bo złym palcem chciałem go odblokować. Wiadomości. Tam troszeczkę urywa wiadomości, urwał. Kalendarz. Wiadomości. Kalendarz. Czwartek. Zdjęcia. Co z tamtym głośnikiem się działo? Tamtym głośnik o wiele był gorszy. Zresztą zaraz zrobimy porównanie. Wyłączymy ten głośnik. A włączymy tamten. I się elegancko też połączy. O. I włączymy sobie ten głośnik. Ok. Mamy. Połączenie. A nie ma połączenia. O. Teraz mam połączenie. O. I widzicie. To jest. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O.