Archiwum propozycji

[zrealizowana] Statystyki na blogu tak jak na stronie.

Started by daszekmdn 20 posts last post 6 years ago

#1 2 likes

Na stronie przy każdym blogu podana jest ilość wpisów i komentarzy, przydało by to się w kliencie, można
jeszcze dodać możliwość zobaczenia ilości kategorji.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#2 1 like

No dobry pomysł, aby i w klijęcie to można było sprawdzić.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

#3 1 like

czemu nie! Pomysł dobry, ale pod jakimś altemm albo na samym dole
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#4 1 like

dobre

#5 1 like

Jak najbardziej, jestem za.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#6 1 like

Jestem za.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#7 1 like

Ja także jestem za
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

#8 2 likes

popieram.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#9 1 like

Pewnie, że się przyda. Zwłaszcza, że na stronie jest.
"Dziś robota nie jest w cenie, dzisiaj liczy się myślenie."

#10 2 likes

Puk puk, przypominacz.

#11 2 likes

Propozycja przyjęta.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#12 2 likes

a może statystyki wpisu, czyli odpowiednik statystyk wątku?
Happy hacking

#13 2 likes

@Paulinux Oooo, jestem bardzo za!
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#14 1 like

Pomysł mi się podoba. Autor miałby większe pojęcie nad tym jakie tematy podobają się czytelnikom.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Tylko, że statystyki blogu wpisu będą strasznie zafałszowane, jak ktoś ma was w śledzonych i nawet nie lubi wpisu to jużkliknie ten enter żeby znikło z co nowego, można by jakiś limit casu robić, ale jak są krótkie wpisy lub komentarze, to taki o pomysł.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

W sumie...
W tej sytuacji najlepszy byłby klawisz Del w co nowego lub zliczanie statystyk na podstawie czytania przez, nie wiem, co najmniej 3-5 sekund.

ale ten klawisz del w co nowego otwiera bardzo dużo nowych możliwości. Możnaby usuwać masowo powiadomienia o nowych wpisach w śledzonych wątkach np. albo inne tego typu cuda, ale nie spodziewam się, że będzie to łatwe do napisania
Happy hacking

@Paulinux No wiem. :)

Klawisz Delete był proponowany chyba kilka razy.

#20 2 likes

Propozycja zrealizowana.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.