Nevidomý a technika

hello emma, nová hlasová asistentka pro iphone.

Started by laulau 22 posts last post 5 years ago Page 1 of 2

čau. ti, co jsou přihlášení v konferenci apple, tak o tom ví, ale pro ty, co nejsou členi, tak pro ně mám celkem zajímavou věc. ti co mají iphone s ios 13, tak můžou vyzkoušet zde- https://helloemma.cz/. zatím to není úplně v použitelném stavu, ale do konce jara to bude plnohodnotná hlasová asistendka pro iphone, která mluví česky. adam

wow super, po slovensky by sa ešte niečo nenašlo?
Lenka

ale jo, je i ve slovenčtině.

yeeeej.
Lenka

Ale je celkem složitý ji aktivovat. kdyžtak se leni ozvi na skype.

ok niekedy sa ozvem. na skype uz moc nechodim tak neskor sa ozvem.
Lenka

jaaaj? Jak to zní? škoda že už nemám apple...
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin.
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!

klasická zuzana na 50 procent. resp v iphonu zuzana vylepšená verze.

Zdravím lidi, jak jste na tom s Emou v IOS 14? resp v betaverzi 14? Používám ji na Iphonu 7 ale téměř nefunguje.

ahoj, kašlu na to, stačí mi siry

Tak jasně, já to chtěl hlavně vyzkoušet, protože mě to zaujalo, jak to David předváděl na svém youtube kanálu, no ale bohužel se téměř nechytá.

Taky používám sem tam siry.

ale jo, ona se chytá, ale podle mě byla kravina to dávat do skratek

No, ale kdyby to chtěl mít jako běžnou apku, tak by musel mít oprávnění že to může dávat na app store.

ale nemusel.

jde to, ale není to úplně legální

A myslíš, že by to v takovém případě vývojáři Applu nezablokovali?

hele, o tomto se fakt nemám chuˇˇt bavit

ale kdyby to nešlo, tak to povolení není tak drahý