iphone

iPhone X

Założony przez DJGraco 135 wpisów ostatni wpis 8 lat temu Strona 4 z 7

denis co masz namyśli dikłądnie z tą szóstką

Że xiaomi, który ma 5,5 cala leży w dłoni tak samo jak iphone6.

Byłem przekonany, że odwrotnie, ale ok. Co do designu- z tego co wiem- jak na swoje gabaryty jest sporo
miejszy od Iphoneów z plusem, a to już świadczy pozytywnie o jego wielkości.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

ale że taki ikrągły bardziej jest, czy coś?

Nie nie. Zobacz na stronie apple. Chociaż tutaj tak naprawdę nie ma czego się czepiać. W końcu X to też
10 :)
A czy x nie jest przypadkiem porównywalnie duży z plusami? W końcu Ip8 jest wielkości dotychczasowego
ip7.

jest zdeka dłuższy chyba se, i bej etui ja bym nigdzie go nie brał, bo to szkło śliskie nawet, znaczy
w ręku jeszcze jeszcze, ale jak po0łożyc na jakieś biórko to łątwo zrzucić

#68 1 polubienie

Co do przejściówek to wszysto OK ale to kolejne koszty, ładowarka też etc po 80 70 zł. A do androida
kupisz sobie kabel za 20 zł. Iphone jest OK, tylko niestety ma swoje wady.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

jaka łądowarka, przecież łądowarka jest w komplecie człowieku.

a pozatym takie przejściówki nic nie kosztują.

Chyba mu chodziło o szybką ładowarkę, której nie ma w zestawie. No to trochę więcej niż powiedział. Chyba
klocka u nas kosztuje.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

hmm, ja mam taką orginalną, i taką co się na usb podłącza i kłądzie się na ten krążek iphone i to sie
ładuje, łądowanie indukcyjne to się nazywa czy jakoś tak. ale to wolniejsze jest od iphonowej.

a jak ci się chargerek zepsuje to płacisz 80zł conajmniej na dodatek musi być oryginał bo inaczej nie
naładuje. Denisowi chyba chodzi o to czy iphone x ma cieniutkie ramki naokoło wyświetlacza.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

faktycznie do iphona x na starcie nie jest dodawana ładowarka z szybkim ładowaniem, a wg jednej recenzji,
koszztuje ona 300 zł.
W iphonach najgorsze jest zgrywanie muzyki, niektórzy to obchodzą w ten sposób, że na dropboxa rzucają
pliki i słuchają.
Ja korzystam z androida, iphona nie chce mi się kupować, bo polubiłem androidy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#75 1 polubienie

@pates właśnie o o mi chodziło, że jak nam łądowarka padnie to trzeba tyle dać a za ładowarke nową do
androida dasz 15 20 zł.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

patesiku i Dasiuniu. Jedna zasadnicza rzecz: W przypadku ładowarek nieoryginalnych po pierwsze. Jest
większe prawdopodobieństwo uszkodzenia baterii, co prowadzi do dodatkowego kosztu wymiany takiej że.
Po drugie, naraża się swój telefon na uszkodzenia, co w ostatecznym rozrachunku prowadzi do dodatkowego
dodatku w postaci nowego urządzenia :P
A oryginalne ładowarki do topowych flagowców z androidem też swoje kosztują.
tak więc powyższe argumenty są troszkę z dupy wzięte.
Natomiast jeśli chodzi o zgrywanie muzyki to tu jest rzeczywiście mały problem. Chociaż w dobie usług
typu spotify mi starczyło to, co tam w ich bazie było. Od conajmniej trzech lat nie miałem żadnych plików
na telefonie.

W najlepszym wypadku taką chińską ładowarką możesz sobie baterię uszkodzić. W najgorszym cały telefon.
Longshot- w Polsce i z tego co wiem w całej Europie indukcyjnej ładowarki Apple nie dodaje w zestawie
do 10.

@Denis, spotify - to płatna usługa, nie jest to majątek, ale majac w domu w zasobach ponad 500 GB dyskografii + co najmniej drugie tyle luźnych albumów płacenie za spotify to lekka rpzesada delikatnie rzecz ujmując.

Teraz pytanie - czy podłaczając pena do iPhone'a można z niego kopiować dowolne pliki w dowolne miejsce czy pen jst tylko do odczytu?
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

A na spotify masz dostęp do jeszcze większej bazy muzycznej niż te twoje 500 dyskografii. Pewnie, że
w domu muzykę wolę trzymać na dysku. Ale za 20 zł mieć mobilny dostęp do takiej bazy jest warto.

@Denis wiem, że tam jest tego wiecej, tylko po co mam szukać i płacić za coś co już mam, mam to co chciałem mieć i co lubię słuchać w jakości dla mnie wystarczającej 320 kbps
Wiem, zę 20 zł to nie majątek, ale wolę wydać to na co innego niż na spotify np. kupić sobie z a te 20 zł truffle hehe
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.