Wątki archiwalne

korona wirus

Started by Dominiczkin 846 posts last post 5 years ago Closed Page 43 of 43

Transcription

No cóż, zobaczymy jak to będzie. Na razie możemy tylko gdybać.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

A ja tak, z innej beczki. Dzisiaj słyszałem w radiu, że pierwsze szczepionki dodały do naszego kraju, czyli 10 tysięcy ponad tych szczepionek. I na celowniku jest personel medyczny, a potem to się to zobaczy. Ja akurat już powiedziałem, że ja jeszcze szczepić nie będę. No i to tyle. To taką informacją chciałbym przekazać tutaj.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Transcription

Witajcie jednak, te obostrzenia zostaną co do Sylwestra, także tyle z mojej strony, ktoś po oszywą informację wkleił.

<3 :* <3

Transcription

Jeśli chodzi o takie informacje, to powinno się nie wierzyć w takie informacje. Od początku wiadomo było, że w Sylwestra będą te obostrzenia i to tyle z mojej strony.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Transcription

Dzień dobry wszystkim, taka mała informacja w tym wątku, skoro obserwując ten forum i widząc, że akurat w tym wątku nie ma żadnej aktywności, niech on sobie schodzi na dół. Jako moderator tego forum rozważę o możliwości zamknięcia tego wątku, ponieważ jest już dalsza dyskusja o tym temacie bezsensowna i trzeba się jednak skupiać na przyszłość, a nie jojczać o tym, na czym niestety nie mamy wpływu.

Student studentowi wszystko

Transcription

Nie, nie są i tak proszę.

Lenka