Transkrypcja
Były jakieś niby plotki, że sklepy będą zamykane, tak, gdzieś coś na grupie ząbki mi się przewinęło, gdzieś znowu słyszałem, że mają być zamykane wielopowierzchniówki, niby w sobotę ma być jakaś debata, ale to też nie słyszałem,
ale znowu Onet pisze i portsofnews.pl też, Wyborcza chyba też, nie pamiętam już, że sklepy będą otwarte i nie ma co tutaj siać paniki, że wszystko normalnie będzie otwarte.
Ktoś wczoraj chyba, wczoraj w osiedlubce zrobił zakupy za 300 złotych, no a wiadomo jakie te osiedlubki są, jeszcze te wybrane do 3 euro, co tutaj jest, no więc to jest...
Ciekawe, no i tak to jest, ciekawe w ogóle jak to będzie na dworcach, czy będzie jakaś, nie wiem, wzmożona na dworcach, nie wiem, no bo wiadomo, że to jest przemieszczenie się z miasta do miasta,
chociaż na lotnisku póki co nie ma jakichś tam niby, z jednego strony słyszałem, że jest, ale gdzieś tam pisał, że nie ma jakichś tam kontroli,
więc...
To jest w ogóle ciekawe.
Gdzieś słyszałem, że mają być wprowadzone jakieś, nie wiem, typu mierzenia temperatury przed podróżą pociągiem, no tylko tak hipotetycznie ja się zastanawiam, jak oni to zrobią, bo jeżeli załóżmy, jedziemy sobie w Warszawę, nie wiem, jakiś, nie wiem, jakiś wrocław czy coś i stajemy na różnych miastach, różnych stacjach, no to...
To te pociągi mogą mieć, szczerze powiedziałem, straszne opóźnienia, jeżeli będą, będziemy, że od temperatury osobom, które będą wsiadać do pociągu, to pociągi mogą mieć straszne opóźnienia, bo będą po opóźnieniu kolejne, jeżeli oczywiście do tego dojdzie, ale no ciekawie.
Koleżanki gdzieś pod Krakowem jest kwarantanna ponownie, już coś tam pisało, że...
Coś tam pisało, że...
Wszystko powoli jest zamykane i chyba nie wiem, czy będzie, czy będzie mogło do Krakowa wjechać, nie wiem, coś tam miała go lekarze jechać, ale, ale się pojechała, czy nie, się dowiem, ale to zawsze miała gdzieś tam, gdzieś koło Rybnej, pod Krakowem, czy gdzieś tam, gdzieś tam, gdzieś, gdzieś te okolice, no ale to wiesz o tym, gdzie.
Ale...
Ale zobaczymy, co jak będzie.
Będziemy dalej to obserwować.