A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Wróć do spoilery cheaty sejwy i takie tam#541 martinus
Ale otwierając cele wilhelma uwolnimy też rabgurrga.
#542 pates
Nie nie
#543 pajper
Niespodzianka, także i ja, jakiś czas temu, zakupiłem tę grę. Ale przyznaję uczciwie, że w ogóle nie przemawia do mnie system nawigacji. Wygląda na to, że każde rozwiązanie ma zwolenników i wrogów. :)
Nie lubię pytać się innych o radę, jak coś przejść, ale kiedy nie mogę ruszyć od pięciu dni, chyba nie ma innej opcji. :D
Zrobiłem zadania związane z lasem i kopalniami, pozostał graveyard. No i tu się pojawia problem.
Spotkałem Liama i Hope, zdezaktywowałem wszystkie trzy runy, do jednego czy dwóch mauzoleów wymagane było dostanie się przez katakumby. Z pomocą Simeona splądrowałem też mauzoleum rodu Madranus, dostałem się też do mauzoleum rodu Adrianus, znalazłem chatkę w lesie i zdobyłem pierścień. No i wszystko pięknie ładnie, pozostaje dostać się do muzeum Ulcano.
Jak tam się wędruje, dostajemy radosną informację o tym, że drzwi są zamknięte i należy znaleźć drogę przez katakumby. I fajnie! Tak sobie od wtorku łażę po katakumbach, ale mauzoleum Ulcano za grosz znaleźć nie moge. Są wszystkie pozostałe, ale tego ani widu, ani słychu. I nie mogę oprzeć się wrażeniu, że kręcę się w kółko.
Próbowałem sobie nawet zapisać kierunki między Navinci a Ulcano, żeby odtworzyć tę ścieżkę pod ziemią, ale bez skutku. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#544 klaudia27
Jak już będziesz w katakumbach, to wciśnij ctrl b i z listy wybierz mauzoleum Ulcano,
#545 pajper
Jak ktoś już je ma, bo ja nie miałem. Ale dzięki, już sobie poradziłem, choć więcej w tym szczęścia, niż rozumu. :D
W każdym razie wczoraj wieczorem ukończyłem grę. I chciałbym napisać na blogu małe podsumowanie, ale to jak się do tego zbiorę.
Dzięki raz jeszcze.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#546 matius
U Lorda Adrianusa w gabinecie są książki, i tam jest książeczka o cmentarzu. Po jej przeczytaniu punkty dodają się do mapy.
#547 papierek
słuchajcie, ktoś chętny pomóc? Nie mogę znaleźć ostatniej, piątej kryjówki bandytów. Mam już tą zaraz obok północnej bramy na zachód, potem dalej idąc północną drogą od bramy mam tą trochę dalej na wschód grassy knol czyli trawiasty pagórek, mam tą niedaleko tartaku, mam też tą po północnej stronie mostu i nie wiem gdzie ta ostatnia, a szukałem kurcze wszędzie.
#548 papierek
i, swoją drogą, czy coś fajnego się odblokowywuje za tego questa?
#549 matius
Chyba jeśli pomogliśmy Kapitanowi to mogliśmy wejść do zbrojowni straży miejskiej bez włamywania się. A co do kryjówki, to niestety jest losowe. I nie pamiętam, gdzie może być.
#550 Zuza
Co do zbrojowni to akurat tak jest, a z kryjówką niestety nie wiem.
klienta.
#551 papierek
a można w jakiś sposób się włamać do tej zbrojowni? Simon chyba nie potrafi.
#552 Zuza
Wiesz co? Nie próbowałam, ale ciekawe czy by się udało
klienta.
#553 pates
Nie udało by się
#554 papierek
no dobra, a wiesz, gdzie są te kryjówki pates? Brakuje mi ciągle jednej
#555 pates
One chyba są losowe, ale nie dam sobie ręki uciąć.
#556 Zuza
hej. Mam problem:ktoś wie, gdzie jest świątynia w mauzoleum Ulcano, bo szukałam sama i nie mogę znaleść
klienta.
#557 Kosa12
Musisz szukać w katakumbach.
#558 Zuza
a tyle to ja wiem właśnie :)
klienta.
#559 Kosa12
Z poziomu cmętarza się nie dostaniesz i powinnaś mieć te mauzoleum na liście punktów.
#560 Zuza
ale od cmentarza można też tam wejść
klienta.