Witam Poszukujemy tyfloinformatyka do szkolenia w punkcie informatycznym dla osób z dysfunkcją wzroku który mieści się w Krakowie. Tyfloinformatyk będzię prowadził nieodpłatne szkolenie w punkcie.
Kryteria: szkolenie z obsługi smartfonów, szkolenie z obsługi komputerów, z systemem Windows i macOS szkolenie z obsługi czytników ekranu oraz oprogramowania powiększającego. Proszę o przysyłanie Cv.
K...wa. Serio? To są jednak jakieś, ale kompetencje, a za darmo, to nawet po mordzie nie dają, za przeproszeniem. :D chamsie wymogi, chamska odpowiedź.
Ej; ludzie, nie szarżujcie! Może im chodzi o szkolenie nieodpłatne dla beneficjentów, a nie dla informatyka! Bez chamstwa, proszę, puki nie znacie całości sytuacji.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Do autora wątku, bo zdaje się, że wiem o co chodzi. Nie lepiej było napisać poszukujemy wolontariusza? Zdecydowanie lepiej. Bo wybacz, ale to bardzo źle wygląda w tym momencie.