Elten

Bemutatkozás

Started by ArcticMoon 17 posts last post 4 years ago Pinned

Sziasztok!
Ebben a topikban szívesen várunk mindenkit, aki el szeretné mondani a közösségnek, hogy kicsoda valójában. Remélem, ezzel akár régi kapcsolatok is felélednek, új barátságok szövődnek, és nem utolsó sorban pár dolgot megtudunk egymásról.
Engem nem hiszem, hogy nagyon sokan ismertek. Niki vagyok, az isten háta mögött kettővellakom (amúgy nem, de jó messze Pesttől, sajnos), és pont olyan fiatal, hogyha még várnék három hetet e bejegyzés megírásával, pontosan 18 éves lennék. Barátkozós típus vagyok, néha sajnos nagyon is. Ja, és általános téma is a kétszínű és kibeszélő társaság körében, ami legtöbbször hidegen hagy.
Nagyon szeretek segíteni másokon, épp ezért hoztam létre ezt a közösséget is, hogy megpróbáljam valahogy öszetartani a magyar tagjainkat :)
Most pedig ti jöttök! :D

Όταν θα κοιτάς την θάλασσα
Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα
Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα
Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου
Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα
Και θα νιώθεις μεγάλο κενό

Anna vagyok, az itteni nevem a japán kultúra mániám idején "fogant". Most gimis vagyok; szeretem a vicceket; Nagyon szeretek írni, több versem is megjelent, az egyiket még szerbre is lefordították; könyveket olvasni - Harry Potter, Star Wars és ismeretterjesztő könyvek -, hangot szerkeszteni és úgy általában az informatikát. Kb. hónaponta nézegetem az audiogames újdonság fórumát, hogy vannak-e új játékok. Szeretem a multiplayer-eket, a Quentinc's Playroom-ot és az RSGames-t is. Kedvencem most a Constant Battle.
Zenei ízlésem tekintetében számos műfaj kedvelője vagyok: ha zenei műfajt akarnék írni, akkor az epic music és a trance műfajokat emelném ki, míg zenekar tekintetében a Ladushka nevűt.
Tulajdonképpen ennyi, röviden :D.

Star wars? Azaz, végre valaki :D Én is nagyon szeretem. Sőt, Harry Pottert úgyszintén. Constant battle-en játszottam egy ideig, aztán beleástam magam a star wars játékok kutatásába, mudokat találtam is elég sokat... Meg természetesen ott van a clash of lightsaber és a tactical battle, illetve űrös játékok közül most elég nagy kedvencem a master of orion. Hát, nem sok lány szereti a star wars-t, ezért is csodálkoztam, hogy végre valaki :D

Igen, az aláírásodból kitűnik, hogy szereted a Star Wars-t :D.
Űrös de nem Star Wars-os a Space Explorer is (audiojáték).
Akkor ismered a rotlymud.com-os Return of The Jedi MUD-ot, igaz?
Én azzal játszottam pár napig, tetszett, nagyon-nagyon, csak amikor meghaltam elvesztettem az item-eimet mert elmászkáltam a guilt-októl és inkább kiléptem.
De még mindig emlékszem hogy north-ra voltak a dolgok a guilt-nál és keletre a mesternő aki fénykardozott valami kertben :D.
Clash of Lightsaber nem rossz.
Hú de régen játszottam a Tactical Battle-vel. Én ott map-eket szerettem készíteni, bár a 2DPlatform-ban ezt régen jobban lehetett.
Igazából a Tactical Battle legfőképp a hangeffektek miatt érdekelt :D.
De jó a Quake is, a JediQuake mod-dal ugye, ami alapból benne van az AndreLouis-os és az Erionos Quake-ban is-
Bár az Erion-os jobban ismert..

Az új post-ot azért hoztam létre, hogy összegyűjtsük egyfajta FAQ-szerűen a BC (Constant Battle) kapcsán felmerült kérdéseket, mivel tudomásom szerint nem igazán látni például olyat, hogy valaki a játékot élvezhetőbbé tevő beállítási javaslatokat, ezáltal egyfajta guide-t tenne közzé bárhol is.

UI. Vagy ha van is, akkor videóban és vagy portugálul.

Igen, ismerem, lehet, vissza kéne térnem rá egyszer, mert már jó rég láttam... Térképeket én is szerettem csinálni a tactical battle-hez, de egy idő után unalmas. Hűű, constant battle-t frissítik még egyáltalán? Már jó rég játszottam azzal is.

igen, nagyon szépen frissítik, azóta van GPS is

Sziasztok!
Laci vagyok, sokan ismernek, aki meg még nem, az megismerhet ha szeretne. :-)
Örülök, hogy végre van magyar fórum is.
Mert elég sokminden van a neten ami hasznos infó is lehetne, csak épp magyar nyelven nemsok hasznos dolog van, picit háttérbe szorult a nyelv.
De majd mi erősítjük.
Az erő legyen veletek! :-)

Szia, Diana vagyok, és Romániából származom.
Igen, egy kicsit furcsa, szerintem.
Szeretek zenét hallgatni, olvasni, írni és nyelveket tanulni.
Általában olvasok pszichológiai könyvek, a fantáziát és a kriminológiát amelyekben többnyire egy nyomozó is szerepel. Kedvenc zenei műfajom a rap, a hip hop , etc, valamint a pop, bár még mindig hallgatok más zenei műfajokat. De mint minden embernek, nekem is megvannak a kedvenc zenei műfajaim.
Az írás nagyon jó módja annak, hogy kifejezzem, amit érzek/gondolok, mert azok közé tartozom, akik jobban kifejezik magukat írással, mint beszéddel.

Szia Diana,
hú, meglepően jól írsz magyarul. Vagy fordítóval írtál?
Nagyon jól írsz így is. Habár érdemes lehet beszélgetni is szóban, ha ilyen jól megy a nyelv, akkor élő beszédben is nagyon sokat lehet fejlődni. Természetesen egymástól is sokat lehet tanulni, népszokásokról, vagy éppen látássérülteket segítő eszközökről.
A pszichológia is mindig egy érdekes tudomány, és bizony sokszor ki is segítheti az embert a problémákból.
Én a magam részéről örülök, hogy kezd fellendülni a magyar szekció itt.

A fordító használata az egyik dolog, amit büszkeségem nem engedne meg. Mert igen, ez egy olyan tulajdonság, amit apámtól örököltem. Inkább megpróbálok önállóan intézni dolgokat, mielőtt a könnyebb vagy népszerűbb útvonalakat választanám.

Szia Diana! De jó, szinte tökéletesen beszélsz magyarul :) örülök, hogy magyarul tanulsz, manapság elég sok ilyen elszánt emberrel találkozok :D mi a motivációd egyébként, hogy-hogy tanulsz magyarul? Erdély környékén élsz?

Igen, Erdélyben élek. És sokszor találkozom magyarokkal, inkább városokban. És mivel szeretek nyelveket tanulni, úgy döntöttem, megragadom a lehetőséget, hogy megtanuljak magyarul :D

Sziasztok, szia Diana!
Hű, ez egyszerűen lenyűgöző. Gondolom sok energia kell ahhoz, hogy valaki ennyire jól tudjon egy másik nyelvet is.
Tényleg minden tiszteletem, csodálatos, hogy valaki ennyire nagy eredményeket érjen el önerőből, mellőzve a fordítókat és más eszközöket is.

Így van, szerintem is nagyszerű, hogy végül megtanultál magyarul, méghozzá nem is akárhogy :)

Viszont én meg úgy ennék egy kis halvát! :-)
Csak szerintem azt meg itt nem nagyon ismerik, pedig nagyon finom.