Transkrypcja
Hej, hej! Pewnie zastanawiacie się skąd taki, a nie inny wątek. Oczywiście nie będziemy tutaj rozkminiać ostatniego szumu medialnego o tej pani. Ariadna Gierek, słynna okulistka, wielu, wielu z nas się u niej leczyło. Jak wiecie, prowadzę podcast, można mnie znaleźć na www.opowiedziane.pl No i w związku z tym ten wątek. Czytam biografię tej pani i pomyślałam sobie, że kiedy będę o tym opowiadać, to przydałoby mi się na przykład, nie wiem, góra kilkanaście waszych opinii na temat leczenia przez tą panią. Chodzi mi o, nie wiem, góra dwa, cztery zdania. Ogólnie, nie wiem, byliście zadowoleni? Jak to oceniacie? Pozytywnie? Negatywnie? Bez szczegółów historii choroby i tak dalej. Ewentualnie, jeżeli chcecie, to możecie podać jednostkę chorobową. I tyle. Tak ogólnikowo bardzo, bez zagłębiania się w jakieś szczegóły. Czyli na przykład jednostka i jakaś właśnie wasza satysfakcja, bądź jej brak, jeśli chodzi o korzystanie z usługi. I to jest bardzo ważne. I to jest bardzo ważne. I to jest bardzo ważne. I to jest bardzo ważne. I to jest bardzo ważne. I to jest bardzo ważne. I pomyślałam sobie, bo to bardzo mi się spodobał taki projekt podcastu, pomyślałam sobie, że spróbuję was o to poprosić. I będę bardzo zobowiązana, jeśli ktoś mi coś takiego tutaj wrzuci. Zauważyłam, że mogłabym sobie stąd zabrać. Oczywiście, jeżeli wyrazicie na to zgodę. Jedyne, co mogę póki co zaoferować, to oczywiście podziękowanie na koniec podcastu. Nie pominę nikogo, kto zechce. Nie zgadzam się. Nie zgadzam się. Nie zgadzam się. Nie zgadzam się. I z góry dziękuję bardzo. No i cóż, kto nie ryzykuje, ten nie ma. Do odważnych świat należy. Trochę też się wahałam i czułam niepokój, czy powinnam prosić, czy nie. Ale ostatecznie przecież jedyne, co mnie może spotkać, to mi odmówicie. I ewentualnie nie zareagujecie na to tutaj. Więc ewentualnie z góry dziękuję. Wpis chciałabym umieścić na opowiedziane.pl na Dzień Służby Zdrowia. Na przykład 7 kwietnia. Co Wy na? To tak sobie wymyśliłam. I gdybym do tego czasu mogła coś zmontować, to byłoby super. I fajnie, żeby wpis Wasz audio zmieścił się między 30 a 50 sekund. To by było ekstra. Także, no, wyzwanie, na pewno jakieś. I strasznie się ucieszę, jeśli znajdą się chętni, z góry dziękuję. No i chyba, nie wiem, póki co tyle. I jedyne, co jeszcze ewentualnie mogłabym dla Was zrobić, to zdobyć autograf pisarza. O, na przykład takie coś mogłabym, jeżeli macie ochotę, a uda mi się kogoś z Waszych ulubieńców dopaść, to możecie się też zgłosić, a taki autograf postaram się dla Was zdobyć. No tak teraz sobie pomyślałam, jak to nic nie mogę. No przecież mogę. Gapa ze mnie. No dobrze, no to z góry dziękuję i mam nadzieję, że chętni się znajdą. Pozdrowionka serdecznej i oczywiście zapraszam na www.opowiedziane.pl