Forum

Jakiego używacie syntezatora mowy?

Forum mieszane

DJGraco

#1 ·

Transcription

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie Dzisiaj chciałbym Reaktywować wątek, który w ogóle zaginął Gdzieś tutaj na naszym forum I nie wiadomo co się z nim stało I do tej pory żałuję Bo było tam dużo fajnych wpisów, ale cóż Trudno się mówi, także ja się tu Was pytam Jakiego używacie syntezatora mowy I tak Ja na początku Swojej kariery komputerowej Używałem Agatki Później Jacka od Iwony Później w 2017 roku zacząłem używać SpeedPlayera A teraz niestety W związku z tym, że po prostu Ten NVDA przeszedł na Python 3 A SpeedPlayer go nie obsługuje Więc chciałbym używać tego Ogólnie nie jestem z tego dumny Bo ISPIC mi się nie podoba jako taki Ale trudno Takie jest życie No

DJGraco

#2 ·

Transcription

Witam ponownie. W związku z tym, że mój speech player wysiadł, no to korzystam obecnie z czegoś takiego. Espeak i wariant Sandro. W sumie szkoda, że tamten wątek naprawdę... nie wiem co się z tamtym wątkiem stało, ale tam było dużo fajnych wpisów, których niestety już nie ma.

bratczyk96

#3 ·

Transcription

Witam serdecznie, zanim powiem jaki luz używam i syntezatora mowy, chciałbym powiedzieć, że chyba ktoś usunął wątek, bo nie znalazłem, bo mniej więcej pamiętam jak on brzmiał, ten tytuł wątku, niestety chyba został usunięty w ogóle. I przechodząc do tematu wątku. Jakiego używam syntezatora mowy? Na początku mojej działalności, mojej pracy na komputerze, mojej przygody z komputerem, to zostałem z takiego programu super mowa. Z czasem zrozumiałem, że... że ten program nie jest zadowalający. Niestety musiałem z niego trochę korzystać, gdyż był mi narzucony tam przez PFRON, a co wtedy jeszcze byłem osobą niepełnoletnią i musiałem się dostosowywać i ten program super mowa został mi narzucony. Na szczęście później dzięki uprzejmości Pana Braila dowiedziałem się o takim programie jak NVDA, z którego, które jestem do dziś i muszę powiedzieć, jestem bardzo z niego zadowolony. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, dla czego byłby to złom z correctly Alpha, można �żytki głos do końca tego pelo alleen zrozumieć, ale byłby go ritem pilotownemu przy devote relaterego rodzaju, ale zordinño sylé veramente brzanat na mi tak." W pełni udźwiękowałem komputer, na wyjątinfach plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to mniejsza z tym wszystko. W pełni udźwiękowałem komputer, za wyjątkiem plików PDF, ale to muitej chipsa Royal Blue co faktycznie nie odシ permissions pod ten komputer, a pod 저�nięć. Byłoby to zrozumieć, to prawda, ale byłby on bardzo brzydkim głosem. Później, przez chwilę miałem iPhone'a, co nie bardzo zadowolony byłbym, bo trzeba stosować palce, że nie można znaków pisywać, nie umiałem, próbowałem na różne te sposoby. Ale już mi nie przypadł gustu ten iPhone zbytnio i tam był VoiceOver. Jedynym pociszem to była ta Siri, jeżeli można było porozmawiać, kurcze, jeżeli można było po prostu iść po sobie. Nawet można było trochę z tego pośmiać. Obecnie korzystam, a i, a, zapomniałem, po drodze jeszcze zanim iPhone miałem jeszcze miałem jedno Nokia, miałem jeszcze jeden program, program to był MobileSpeak. Najpierw był głos Ania, bo u mnie zainstalowany. Głos Ania, no, natomiast, ale to zmieniłem na męski głos, głos Krzysztof. No i ja to już tak przyzwyczaiłem do tego męskiego głosu Krzysztof, że ja dostałem, że później, jak miałem iPhone'a, to też to zmieniłem sobie z głosu Zosia na głos Krzysztof. No a teraz korzystam z Androida. Widziałem, które są straszne. Staleta Batstra. Jak to może to, że Staleta Batstra bodajże chyba się czyta. Głos Ewa. Fajnie byłoby, żebym mógł też sobie zmienić ten głos Krzysztofa, ale nie wiem, czy mi się uda, czy nie. Nie wiem. No i to byłoby chyba na tyle. No, na komputerze zaśmiałam Joyce'a. Tak w ramach testu, bo tam coś trzeba było, tam coś. Ale powiem szczerze, Joyce nie jest dla mnie takim dobrym programem. Eee, jak N4DA. Czyta zbłędne klawisze i dopiero później czyta. Nie ma takiego wyraźnego dźwięku oznajamiającego, kiedy jestem w trybie przeglądania. Nie ma takiego wyraźnego dźwięku oznajamiającego, kiedy jestem w trybie przeglądania. Nie ma takiego wyraźnego dźwięku oznajamiającego, kiedy jestem w trybie przeglądania. To mówię, o komputerze. No ale cóż. ja mam teraz N4DA. Tak jak mówiłem. Po prostu musiałbym sprawdzić. Kiedyś musiałbym, bo nie chcieli mi tam bodajże chyba havingów finansować, czy tam jak. To znaczy, że to kwotem musiała być i tak coś i brakowało czegoś, dlatego sobie tak miałem ten program. Miałem ten program. Jeśli powiem tym dokładnie jak to było, bo to było bardzo dawno, a obecnie właśnie korzystam z nvda, z głosu polskiego, Polina z firmy Microsoft, a nie z eterosyjskiego głosu Rina. I to ode mnie byłoby na tyle. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

DJGraco

#4 ·

Transcription

Thank you.

bratczyk96

#5 ·

Transcription

Proszę jeszcze raz nagrać swój wpis, gdyż nic się nie nagrało, nic nie słychać. Cisza. Zupełna cisza. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

DJGraco

#6 ·

Transcription

No tak faktycznie, coś poszło nie tak, teraz powinno być wszystko w porządku, chodziło mi generalnie o to, że polecam Ci użyć głosów Vocalizera, ponieważ mają one o wiele lepszą chociażby wymowę i nie przeinaczają tyle co ta Paulina z Microsoftu, no i mają wyższą jakość, bo 22 kHz, a Paulina ma tylko 16 kHz, to już zauważalna różnica w jakości głosów, naprawdę.

bratczyk96

#7 ·

Transcription

Witam serdecznie. Jeżeli chodzi o te głosy w Hotelizer, czy te głosy są darmowe? Jestem ciekaw bardzo, czy są darmowe i to, czy jest na komputer, czy na telefon. A co do głosów po ręce, czy tylko do głosów Adam, to prawda, bo słucham takiej dorady nieraz, czasami pisuje na internecie ortodoksja przez x, to mi nie czyta ortodoksja, tylko ortodojejej. Dziwnie bardzo mi czyta, to prawda. Więc to, czy są to darmowe głosy, czy na komputer, czy na telefon z systemem Android. Ten głosy w Hotelizer. No i pytanie brzmi, czy one brzmią tak czysty, jak właśnie ta była wspomniana. Jeżeli tak czysty, jak normalny człowiek mówi, to pomyślę, ale jeżeli brzmią takie jak SAPy, to już w ogóle trudno, w ogóle to. Będę się cieszył za odpowiedź. Pozdrawiam. Ines, teraz się nagrało. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

Kosa12

#8 ·

Transcription

Jeśli chodzi o Vocalizera, no to na system Android też jest, tylko że głosy są płatne. Na komputer też jest obecnie i cały sterownik i ogólnie wszystkie głosy są w pakiecie, tylko że kosztuje 59 euro. Czyli na nasze to będzie gdzieś 400 złotych, coś takiego. To tyle powiem. Pozdrawiam.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

bratczyk96

#9 ·

Transcription

No cóż, w takim razie wolę to z tych co mam, jeśli chodzi o komputer, a też kiedyś pytałem się, któryś chyba, który mi powiedział, że takie głosy na Androidzie kosztują bodajże chyba 17 złotych, więc na Androidzie zainstaluję sobie rosyjski, a tutaj zostanę przy tym co jest na komputerze, trudno, chociaż nie mówię, że złe, dlatego lepsze, bo też tyle kosztują. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

lwica

#10 ·

Espeak i wariant Max, niezmiennie od zawsze. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Snajper22

#11 ·

1 likes
A u mnie jest to espeak i wariant Robert, praktycznie urzywany od samego początku jak zaczęłam korzystać z NVDA.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

pates

#12 ·

Robert po odpowiedniej modyfikacji brzmi bardzo, bardzo dobrze.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Adasadula

#13 ·

Myślisz o modyfikacji w pliku czy w oknie synta? Jeśli w pliku, to może byś się modem podzielił :)?

JM

#14 ·

RHVoice Natan

Zuza

#15 ·

Storm, Cezary, Krzysztof, Jacek i zosia