Czy istnieje możliwość przesłania komuś linka do bloga, ale komuś, kto nie jest na eltenie i czy będzie mógł go przeczytać? Jeśli tak, to będę wdzięczna za instrukcję!
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
Przez przeglądarkę, wchodzisz na elten-net.eu, otwierasz swój blog np. poprzez zalogowanie, nie wmjak to wygląda dokładnie, bo nie mogę się zalogować, ale i bez tego się da, szukasz się np. w aktywnych osobach, otwierasz swój blog no i masz linka. TO się da jeszcze z adresu wywnioskować co wpisać. Chyba elten-net.eu/blogs/nazwa_użytkownika.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Można sprubować połączyć bloga z usługą, która robi strumień z bloga i z automatu wysyła na konkretne społecznościówki. Ja tak zrobiłem z bloggerem. Nie robiłem z Eltenem, ale może się da.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
A nie da się jakoś wyciągnąć linka prosto z Eltena, serio? Jeśli nie, to jestem za pomyśleniem o tym. Ja się tam nie znam, ale wy jesteście tacy mądrzy... Przysłużcie się czymś słabej kobiecie
A ja nie umiem tego zrobić. Siedze na stronie weszłam na swojego bloga. I widze tylko tytuły wpisów i liczbę komentarzy. I zastanawiam się gdzie jest link. :D A co, najjwyżej będziecie mogli się pośmiać. Z tego, jaka ja nie ogarnięta. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
No niestety. Nie działa to tak. Skopiowałam tytuł i próbowałam udostępnić na fb. Nie pokazywał się link tylko tytuł. O mnie. I tyle. Więc chyba jednajk to tak nie działa.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Ja wlaśnie też robię jak@Jamajka, ale... Słusznie zauważono, że taka opcja skopiowania wprost z Eltena byłaby ciekawsza, bo to jednak zawsze wię kliknięć, a to trzeba nwą kartę otworzyć, a to się zalogować, bo bynajmniej u mnie nie trzyma ELten danych logowania, no sami widzicie. Pytanie czy się da.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW