Co teraz czytacie?
Wróć do Literatura#381 Zuzler
Ależ Lwico! Nie nic nie robienie i siedzenie w miejscu, tylko mnóstwo czasu, w którym można sobie poczytać
#382 skrzypenka
@Matius, super, będę czekać. Na Db może być.
#383 lwica
Zuzler tak, to tyż prowda. :D
#384 MonikaZarczuk
Piotrek, to naprawdę Ty? Uwierzyć nie mogę swoim uszom... Potwierdź, że się znamy, może to tylko zbieżność nazwisk ale nazwisko nie częste... Żona?
#385 lwica
Ja właśnie skończyłam "Gwiazd naszych wina". A teraz mam zamiar się wziąć, za 10 płytkich oddechów.
#386 Celtic1002
Jak wrażenia po "Gwiazdach"?
Anna Frankowska
#387 lwica
Suuper. Jak się zabiorę, i poprawie, to na blogu wyląduje recenzja. Na razie leży w notatniku i czeka aż ją porprawie, oprucz recenzji jest tam kilka przemyśleń. także śledźcie mojego bloga. :D
#388 Bartek1
A ja czytam terraz cykl Boleslław Chrobry bardzo ciekawa książka, można się dowiedzieć jak ludzie żyli w dawnych czasach.

#389 matius
Jakąś chwilkę temu skończyłem "Gwiazd naszych wina". Bardzo mi się podobała.
#390 lwica
OOO. Matius, zgraliśmy się w czasie. ;)
#391 jamajka
Ja teraz czytam książkę pt. "Ed SHeeran - divide and conquer", co w polskim wydawnictwie przetłumaczono na "plusy i minusy". Oba to nawiązania do płyt Sheerana, które zamiast tytułu mają znaczki +, razy i /.
#392 Zuzler
A ja sobie skończyłam właśnie drugą część "Love story". Dlatego o tym tyle dzisiaj wszędzie piszę, bo jakoś mi pasuje do tematów :) Ale to od wczoraj wieczorem do dzisiaj bo króciutkie. Przedtem dokończyłam 4 część "Pana lodowego ogrodu". A w kolejce czekają "Tak daleko jak nogi poniosą" i "Gwiazd naszych wina". Nie może przecież być mi za dobrze, no nie?
#393 misiek
Zuzler- Jeńca masz audiobooka?
#394 Zuzler
Jakiego jeńca?
#395 misiek
Jeniec tak daleko jak nogi poniosą. Mówimy o tej samej książce?
#396 Zuzler
Ja mówię o książce opowiadającej o nieieckich zesłańcach na Syberię po zakończeniu wojny. Przynajmniej tyle na razie tam wyczytałam. Pewnie to to, co? Ale ja nie mam audiobooka, tylko txt
#397 Lowca_Androidow
A ja kolejną książkę alistair'a maclean - Działa Navarony
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#398 misiek
Zuzler- tak dokładnie. Łowca- tylko oglądałem film. Poproszę.
#399 Lowca_Androidow
Dobrze zrozumiałęm - interesują Cię działa Navarony?
Jeśli tak to już upycham na dropboxa
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#400 misiek
Zgadza się. Tekst czy audiobook?