Czy w GoldWave można podgłośnić plik mp3 o wybraną rpzez nas samych wartość? Da się odsłuchać przed zapisaniem zmiany głośności efekt jaki osiągniemy wybierając daną wartość?
Nie mogę znaleźć opcji podgłaśniania według moich preferecji. Uruchamiam GoldWave i: wybieram Batch Processing..., Teraz ładuję plik do podgłośnienia wybierając: Add Files, Po załadowaniu pliku wybieram Add Effec, i tu rozwijam pozycję GoldWave, i szukam Change Volume, rozwijam i tu są opcje do wyboru: Half, -3dB, Double, 75%, Default, 150%, Nie ma czegoś takiego jak własne ustawienia czy coś w tym stylu.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
OK, dzięki, to mnie nakierowało, i owszem, ale trzeba załadować plik poprzez Ctrl+O, a nie tak jak ja. No i F4 odtwarza, a który zatrzymuje odtwarzanie? No i jak np. stosując GoldWave podgłośnić masowo kilka plików?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Jedna uwaga. Goldwave odtwarza pliki w dość specyficzny sposób, który pozwala Windowsowi na stosowanie zabezpieczenia przed przesterowaniem. Efekt jest taki, że przy odsłuchu w Goldwave będzie ok, ale po zapisaniu pliku przester może się pojawić.
Jamajka, no właśnie jak pisałem wyżej, Z menu file wybieram Batch Processing... b, a potem Add Files i ładuję plik, tam nie ma potem w efektach takiej możliwości. Jak załaduję przez Ctrl+O to i owszem jest, ale przez Ctrl+O chyba nie da się masowo podgłośnić wielu plików jednocześnie, albo ja nie wiem jak je wszystkie zaznaczyć, aby opcja podgłaśniania zastosowała się do wszystkich zaznaczonych.
Tomecki, to co napisałeś to fakt, wczoraj się tym bawiłem i ustawiłem poziom podgłaśiania na 20 i prz odsłuchu wsystko pięknie brzmiało, po zapisaniu na dysk niestety przestery.
Kurcze, nikt nie pisze więc powtórzę pytanie: Jak podgłośnić wiele plików masowo, np. chciałbym podgłośnić audiobooka gdzie mam kilkadziesiąt plików mp3.