PSE Forum mieszane

Osoby, z którymi chcielibyśmy nawiązać kontakt

Założony przez Paulinux 68 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 3 z 4

Transkrypcja

Zgadza się Łukaszu, nie ma jej.

#42 1 polubienie

Mulka też bardzo rzadko się tu pojawia, więc jeśli chcesz z nimi nawiązywać kontakt, lepiej jednak poszukaj innej drogi, przez fb choćby.

Daszek w punkt. Chociaż zdarza się taka osoba, co by się chciało ale masz poczucie uzasadnione lub nie, że nie kliknie i rezygnujesz. Ja tak mam czasem.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#44 1 like

Transcription

Witam! Na początku tego wątku w miarę jakoś tak jednym z pierwszych wpisów mówiłem, że chciałem się skontaktować i zapoznać z wesołkiem. No i, he! Cóż, nie wiem czy słyszał tenże wpis, czy po prostu tak się złożyło, ale no, jeszcze w innych miejscach, prawda, żeśmy troszkę się jakoś tam komunikowali, interagowali. No i się tak złożyło, że napisał do mnie pierwszy i już piszemy sobie, no, ładny tydzień chyba, jak nie więcej. I no, tak jak to czułem, tak właśnie jest, naprawdę jest super gościu o wielu tematach, możemy sobie rozmawiać, jest inteligentny, jest po prostu, wiele się mogę od niego nauczyć, po prostu jest elegancki. No i co tu dużo mówić, no nie będę się jakoś zagłębiał, prawda, ale bardzo się cieszę, że po pierwsze jest tu na Eltenie, po drugie, że go poznałem. I jakaś tam się przyjaźni pomiędzy nami i wywiązała. No, dzięki.

Senter San

Transcription

Tak się odnosząc do postu cinkciarza, no sam chyba zauważyłem się tak trochę naciągane, bo w sumie jeżeli mamy takie poczucie, to tym bardziej też nie nagramy się w takim wątku, czy nie napiszemy. No więc dalej nie potrafię dostrzec i chyba nigdy mi się to nie uda, dostrzeżenie sensowności tego rozwiązania.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#46 1 like Edited

Słuchajcie, nie wiem, czy stało się to dzięki temu, co tutaj napisałam, ale faktem pozostaje, iż Cinkciarz z nienacka do mnie napisał jakiś czas temu i można powiedzieć, że pierwszy kontakt nawiązany został. :)

#47 1 like

A ja bym tam poznał każdą i każdego z Was

no krepel, a pamiętasz mnie?, czasy szkolne.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Oczywiście Łukaszu że Cię pamiętam, tak jak i Szymona Radiszewskiego. Serdecznie Cię pozdrawiam

#50 1 like

Chciałabym nawiązać kontakt z Monstrickiem.
Z wszystkimi osobami, o których tu wcześniej napisałam się udało, i jesteśmy w całkiem dobrych relacjach. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Transcription

Witam. Nie wiem czy ktokolwiek jeszcze zagląda na ten wątek, ale uznałam, że udzielę się na temat kim bym chciała jakby złapać kontakt. A więc tak, jeżeli chodzi o, jak może dziewczyny, no to Paulina, w sensie, przepraszam nie jestem w stanie wymówić nazwy, ponieważ ja mam taką syntezję w laptopie, że po prostu niestety czyta mi tak jak nie powinno. No, Zuzler, Lwica, Lwica. Tygrysica, Skrzypenka, Moonlight22 i Uliwar. Jeżeli się nie mylę, to wszystkie tutaj, które wymieniłam, to są dziewczyny. A jeżeli chodzi o chłopaków, to, a jeszcze z dziewczyn to Sunclip. A jeżeli chodzi o chłopaków, to Dissenter, Daszek, z Daszkiem, znaczy napisałam do Daszka, ale on mnie odpisał. Valti, jeżeli dobrze wymówiłam nazwę, jeżeli nie, to przepraszam. Dziecko na boku. Czeka się pecydura. DJ Crake. Jeżeli znowu wymówię, a myślę nazwę, to przepraszam.

Może i nie jestem aniołem, ale jestem warta tego żeby chwilę zemną pogadać.

Transcription

Jeszcze jakby dogram, bo niestety ucieło mi się w połowie, bo wykorzystałam cały limit. Misiek. Monstricek. Jeżeli znowu się wymówiłam, to tak jak mówiłam już wcześniej, przepraszam, ale po prostu mam bardzo złą syntezę. A z dziewczyn to jeszcze Monte i Lola. I... tyle. Bye bye!

Transcription

A ja powiem krótko, zwięźle i na temat. Na dzień dzisiejszy, to jest 18 stycznia bieżącego roku, nikt na razie do głowy mi nie przychodzi od dłuższego czasu, jeżeli chodzi o eltenowiczów, z którymi chciałbym się spotkać. Tym miłym akcentem kończę wpis, serdecznie pozdrawiając i życząc miłego czwartkowego dnia.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Jeszcze do swojej listy dokładam czarnego psa. Pozdrawiam.

Jeżeli miałaś mnie na myśli to w zasadzie nie mam nic przeciwko, tylko jak będziesz chciała do mnie podbić to nie nagrywaj mi się tylko napisz, bo ogólnie mam zwyczaj trochęolewać głosowe. Mi obecnie też nikt nie przychodzi do głowy, bo raczej wszystkich ludzi wyhaczyłam fajnych już do tej pory haha
Happy hacking

Pewnie, to jak będziesz miała czas to możemy się zgadać.

@Olcia, zapraszam, do mnie też pisać można, tylko również głosówki raczej nie są najskuteczniejszą metodą. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Wporzątku

Transcription

Dzień dobry. Jest jakoś tak szaro ostatnio w moim życiu, pod kątem nowych znajomości. Także byłoby fajnie, gdyby ktoś do mnie odezwał się. A jeśli nawet to będzie nie nowa osoba, a jakaś taka, którą już znam, to nic strasznego, też bardzo chętnie pogadam, popiszę. Można napisać tekstowo, można głosowo, no, gdy będzie za długa ta wiadomość, po prostu podbije szybkość i będzie dobrze. Także zapraszam. A kto wie, a może odrodzi się jakaś znajomość, a może uda się spotkać kogoś fajnego, może ktoś słucha na przykład ten forum, a nie, czy, no w sensie nie nagrywa się. A może i nagrywa się, a może chciałby napisać, a nie jakoś ma odwagi na to. Także zapraszam. No i jeszcze chciałbym powiedzieć, że ostatnio czuję, że mam mało rozmów i kontaktu tekstowego po polsku. I dlatego ważnym dla mnie jest takie troszeczkę odrodzenie mojej polszczyzny. Nie czuję się, że jest aż taka mega zła, ale było kiedyś lepiej. Chyba. Także warto, warto, warto to wszystko jakoś nadrobić. Rozmowy na dowolny temat, muzyka, książki, żarcie, fajne, ciekawe zjawiska w waszym życiu, w moim życiu, pytania o moim kraju, rozmowy o byle czym, o tym, że, nie wiem, dzisiaj kupiliście fajny nowy telefon, na przykład. Czy whatever. Jeszcze.

Transcription

Ja też zapraszam do kontaktu ze mną, jakby ktoś chciał mnie bliżej poznać lub po prostu ewentualnie popisać. Wiadomości tekstowe są akceptowalne, tak jak i zarówno głosowe i również.