EltenLink

Discord jest dostępny!

Wróć do Sieci społecznościowe

#61 daszekmdn

Eee, nic i tak nie pobije:
NazwaUżytkownika
W grze Kalkulator
xD

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-10-04 20:17

#62 DJGraco

Serio Discord wykrywa aktywność w Windowsowym Kalkulatorze? Czy to też jakaś wtyczka do czegoś?

2024-10-04 20:19

#63 daszekmdn

Nie wiem, ale mnie rozbawiło.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-10-05 07:19

#64 balteam

hm, jestem teoretycznie na jednym serwerze, piszę na nim, więc chyba tak:d
ale jak odpalam discorda, to mam albo znajomych, albo wiadomości, ewentualnie mogę wyszukać serwer, a gdzie ta moja lista serwerów na których jestem?

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2025-01-11 21:57

#65 Paulinux

No jak, to jest to pierwsze drzewko w głównym oknie i chodzisz strzałkami, albo jak jesteś fanem tego ich natywnego bawienia się, to f6 skaczesz pomiędzy tymi rzeczami poszczególnymi typu lista kanałów, lista członków, lista serwerówi lista wiadomości

Happy hacking
2025-01-11 22:02

#66 balteam

no a jest możliwe, że jestem na serwerze i normalnie z ludźmi sobie gadam, ale nie mam go na drzewku? No nie wiem, jako gość tam jestem czy co. Widzę na tym drzewie 1 z dwuch serwerów.
Ten drugi albo nie dodałem, albo go tam nie ma.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Edytowano 2025-01-11 22:08

#67 Paulinux

A to jest na pewno serwer a nie rozmowa grupowa?

Happy hacking
2025-01-12 00:25

#68 balteam

no ma kanały, wygląda normalnie jak serwer, z resztą chyba tam był przycisk opcje serwera albo jakoś tak, więc jeśli discord nie ma dzikich rozróżnień, to jest to serwer

2025-01-12 07:36

#69 DJGraco

Instalowałeś Discorda na Phonie?
Jak to tam wygląda?

2025-01-12 09:12

#70 balteam

InstalowaŁem, ale używam na kompie. Na andku miałem problem z zakładaniem konta, klikałem, że nie jestem człowiekiem i jakiś error był.
Ogólnie te emotki na tych nazwach kanałów wkurzają, wgl jakoś chodzenie po tych wiadomościach też nie tak przyjemne

Edytowano 2025-01-12 18:31

#71 zywek

No jak klikaleś, że nie jesteś człowiekiem to się nie dziwię xD ja na Andro miałem ze 2 lata temu, właśnie tak mi się udało konto założyć bez tych captchy.

2025-01-12 21:20

#72 balteam

Dobra, że jestem :D
Tylko potem przy wyborze zadania tekstowego był błąd,tak precyzując.
No, ale samo chodzenie po czacie i kanałach, przynajmniej na andku jak wczoraj testowałem, wygodniejsze niż na kompie.

2025-01-13 10:15

#73 balteam

już wszystko widzę na drzewku, jak ktoś ma patent na czytanie wiadomości na chacie, dajcie znać, traz jak ktośodpowiada na wiadomości to wolno sięklika międzynimi.

2025-01-13 21:46

#74 DJGraco

Heja, zna ktoś z was sposób na odczytywanie powiadomień za ppki komputerowej? W telefonie mam zakładkę powiadomienia i tam nie mam problemu, a na kompie jak mam jakieś nowe wzmianki na serwerze to ciężko mi się połapać jak jest dużo kanałów. Kiedyś jak chodziłem po liście kanałów było 1 wzmianka, nazwa kanałów, ale to się zmieniło i od kąd wprowadzili te bezsensowne emotki to się pozmieniało i tego nie ma.

Edytowano 2025-01-20 15:25

#75 mucha

teraz ciężko się zarejestrować bo captcha trzeba wykonać na stronie ma ktoś jakiś patent?

2025-03-14 16:38

#76 balteam

powinieneś mieć tam gdzieś przycisk audiochallenge, czy tam audio wyzwanie zamiast obrazka

ale ja na teleofnie to chyba w końcu zrobiłem, czytnij sobie moje ostatnie wpisy w tym wąku

Edytowano 2025-03-15 22:12

#77 zywek

Ja mam 145 wzmianek na jakimś serwerze, i jak sprawdzić co to za wzmianki?

2025-04-03 19:45