Discord jest dostępny!
Wróć do Sieci społecznościowe#61 daszekmdn
Eee, nic i tak nie pobije:
NazwaUżytkownika
W grze Kalkulator
xD
#62 DJGraco
Serio Discord wykrywa aktywność w Windowsowym Kalkulatorze? Czy to też jakaś wtyczka do czegoś?
#63 daszekmdn
Nie wiem, ale mnie rozbawiło.
#64 balteam
hm, jestem teoretycznie na jednym serwerze, piszę na nim, więc chyba tak:d
ale jak odpalam discorda, to mam albo znajomych, albo wiadomości, ewentualnie mogę wyszukać serwer, a gdzie ta moja lista serwerów na których jestem?
#65 Paulinux
No jak, to jest to pierwsze drzewko w głównym oknie i chodzisz strzałkami, albo jak jesteś fanem tego ich natywnego bawienia się, to f6 skaczesz pomiędzy tymi rzeczami poszczególnymi typu lista kanałów, lista członków, lista serwerówi lista wiadomości
#66 balteam
no a jest możliwe, że jestem na serwerze i normalnie z ludźmi sobie gadam, ale nie mam go na drzewku? No nie wiem, jako gość tam jestem czy co. Widzę na tym drzewie 1 z dwuch serwerów.
Ten drugi albo nie dodałem, albo go tam nie ma.
#67 Paulinux
A to jest na pewno serwer a nie rozmowa grupowa?
#68 balteam
no ma kanały, wygląda normalnie jak serwer, z resztą chyba tam był przycisk opcje serwera albo jakoś tak, więc jeśli discord nie ma dzikich rozróżnień, to jest to serwer
#69 DJGraco
Instalowałeś Discorda na Phonie?
Jak to tam wygląda?
#70 balteam
InstalowaŁem, ale używam na kompie. Na andku miałem problem z zakładaniem konta, klikałem, że nie jestem człowiekiem i jakiś error był.
Ogólnie te emotki na tych nazwach kanałów wkurzają, wgl jakoś chodzenie po tych wiadomościach też nie tak przyjemne
#71 zywek
No jak klikaleś, że nie jesteś człowiekiem to się nie dziwię xD ja na Andro miałem ze 2 lata temu, właśnie tak mi się udało konto założyć bez tych captchy.
#72 balteam
Dobra, że jestem :D
Tylko potem przy wyborze zadania tekstowego był błąd,tak precyzując.
No, ale samo chodzenie po czacie i kanałach, przynajmniej na andku jak wczoraj testowałem, wygodniejsze niż na kompie.
#73 balteam
już wszystko widzę na drzewku, jak ktoś ma patent na czytanie wiadomości na chacie, dajcie znać, traz jak ktośodpowiada na wiadomości to wolno sięklika międzynimi.
#74 DJGraco
Heja, zna ktoś z was sposób na odczytywanie powiadomień za ppki komputerowej? W telefonie mam zakładkę powiadomienia i tam nie mam problemu, a na kompie jak mam jakieś nowe wzmianki na serwerze to ciężko mi się połapać jak jest dużo kanałów. Kiedyś jak chodziłem po liście kanałów było 1 wzmianka, nazwa kanałów, ale to się zmieniło i od kąd wprowadzili te bezsensowne emotki to się pozmieniało i tego nie ma.
#75 mucha
teraz ciężko się zarejestrować bo captcha trzeba wykonać na stronie ma ktoś jakiś patent?
#76 balteam
powinieneś mieć tam gdzieś przycisk audiochallenge, czy tam audio wyzwanie zamiast obrazka
ale ja na teleofnie to chyba w końcu zrobiłem, czytnij sobie moje ostatnie wpisy w tym wąku
#77 zywek
Ja mam 145 wzmianek na jakimś serwerze, i jak sprawdzić co to za wzmianki?