pates — Wpis 41 z 54
2018-01-30 15:59
Hej! Dałby ktoś jakieś reatme po angielsku przetłumacznone czy coś do atodashi?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
nuno69 — Wpis 42 z 54
2018-01-31 06:02
1 polubienie
tak, w weekend siądę i to przetłumacze, ale jeden spam od ciebie i będzie źle, to tak offtopic.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
pates — Wpis 43 z 54
2018-01-31 13:20
dzięki wielkie.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
A gra tu ktoś w swampa? To stara gra. Ja gram w nią długo, ale wciąż mam tam nad czym pracować. Oczywiście gra na zombi po czasie staje się nudna, jest tam także pvp, i żeby tam być dobry, to już trzeba się pomęczyć. Wysoki level nie wystarczy, chociaż jest niezbędny. Musisz mieć sporo praktyki. Rozwijanie fortu i pilnowanie żeby nikt nie zająół przypomina plemiona, tyle że z elementami strzelanki.
nuno69 — Wpis 45 z 54
2018-04-03 19:45
1 polubienie
Ja grywam :)
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Serio, o, nie wiedziałęm :d, miło.
Jaki masz nick, może kiedyś razem pogramy?
2018-04-04 04:54
1 polubienie
Graliście ponoć razem :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
@łowca androidów zaraz udostępnie legacy całkiem zgrabną przygodóweczkę audio
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.
ja też to mam fajne toto ale wie ktoś gdzie może być słuchowisko z którego zrobili legacy?
Time to exterminate.
a jakim programem( oprucz eltena) mogę rozpakować rary? Elten nie chcę wyodrębnić mi tego!
zaras udostępnię Wam instalator izarc fajna pakowaczka ogarnia rary i jest całkowicie dostępna dla nvda
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.