Humor, gry i zabawy

Śmieszne pomyłki pisemne i mówione

Started by daszekmdn 1313 posts last post 8 godzin temu Page 61 of 66

#1201 1 like

Gateron przełącznik kangurka dla niemowląt 2.0, wstępnie nasmarowany, z przodu, kompatybilny z RGB

#1204 6 likes

"Kolejne wyróżnione partie tekstu zostały opisane słowami rozdział i oparzone liczbą porządkową."
Ciekawe, czy krzyczały, jak je parzyli.

#1205 5 likes Edited

Jak byłam ostatnio w tej pierogarni, to kupiłam pierniki z kapustą i grzybami...
Eee. Co? xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1206 2 likes

Zatrzymani Polacy powinni wrócić na tono ojczyzny.
Слава Україні! Sława Ukraini!

#1207 2 likes

Moje pierwsze skojarzenie: Towarzystwo Opieki nad Ociemniałymi, skrót TONO.
Give me a sign.

#1208 3 likes

80-lecie traktujemy jako powód do domu, ale jednocześnie zobowiązanie do nieustannego rozwoju.
Harmonię w domu zapewni akordeon.

#1209 4 likes

Justin i Hailey Bieber pokazali zdjęcia ze wspólnego wypadku do Kanady.

#1210 2 likes

Facebook jest głupi, rozwala mnie jego odmienianie.
Ponieważ zdarzyło Ci się wejść w interakcję z Ktonem znanym mą dzisiajem urodziny? i Legendy muzyki, mogą Cię zainteresować ci podobni twórcy.

#1211 3 likes

Rzeczywiście przy nietypowych nazwiskach facebook pokazuję ciekawe rzeczy. Mam kuzyna o nazwisku Brezgieł i facebook odmienia Brezgłem.

-- (Puszkin):
Facebook jest głupi, rozwala mnie jego odmienianie.
Ponieważ zdarzyło Ci się wejść w interakcję z Ktonem znanym mą dzisiajem urodziny? i Legendy muzyki, mogą Cię zainteresować ci podobni twórcy.

--

#1212 4 likes

tłumaczenie instrukcji obsługi czajnika z czeskiego na polski: "Jeśli czajnik jest przepełniony, może wydoić mleko, lub rozlać gorącą wodę".
Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda To link do strumienia zapasowego, a główny strumień znajduje się pod adresem: http://radiofiorda.pl/stream Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: https://radiofiorda.pl

#1213 2 likes Edited

W ramach akcji zostało już potwierdzonych niemal 100 pokazów w kinach w całym kraju. Wielu z nich będą towary szły spotkania z twórcami i twórczyniami wybranych 20 filmów.
Z tego samego newslettera:
Konkurs rozstanie rozstrzygnięty w połowie lutego a jego regulamin jego dostępny na stronie festiwalu.

#1214 2 likes

SZYBKI MOCNY OBRAŻACZ DO SZYB LUSTEREK ZAMKÓW...
E, co?
SZYBKI MOCNY ODMRAŻACZ DO SZYB LUSTEREK ZAMKÓW

Teraz nie pamiętam, ale w jakimś firmowym emailu dużego sklepu było instargram.
Jak sobie przypomnę to edytuję wpis.

KABEL PRZEWÓD PRZEDŁUŻCZA USB - USB żeński - męski 3.0 5M TRANSFER DANYCH

Ach te wirtualnemedia.
W tym roku na antenie RMF Classic wybrzmi nie tylko świąteczna muzyka z cyklu "Najpiękniejsza Muzyka na Święta", ale rozgośnia przygotowała także kilka dodatkowych atrakcji antenowych i plenerowych.

#1218 4 likes

A drugie co mnie dzisiaj rozwaliło to Be My Eyes, który stwierdził, że trzymam w ręku szarosre skarpetki. :D

Ach te gośki... :)

Polecam na fejsie stronę Literówka dnia. Złoto!