I jeszcze się hwali, że sama z nim mieszka... I pewnie do tego na grupie dla poszukujących drugiej połówki, czyli co, alternatywy się zachciało albo trójkąta.
Ale jak z nią mieszka rozszczep tego jakiegoś tam kręgosłupa, to gdzie mieszka sam kręgosłup? No i ten rozszczep to jest kręgosłupa syn, ojciec, wujek, stryjek, kuzyn...
Kuriozalne zachowanie kierowcy w Koszalinie. Zirytowany staniem w kroku, postanowił przyspieszyć swoją jazdę i ominąć inne auta, przemieszczając się chodnikiem. Gdy jeden z kierowców go obtrąbił, ten zajechał mu drogę i wysiadł z samochodu z zamiarem dokonania rękoczynów, Nie wiedział jednak, że jest nagrywany.
„Witam potrzebowała bym pralki na cito ponieważ moja sie spaliła a ma dwójke dzieci i jeszcze za nie długo rodze może ktoś by miał i bym była wdzieczna z dowozem do domu”
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
A wibrator co słóży całej rodzinie i krasnal ze sracza? -- (Tygrysica): No to powinno być troje, a nawet czworo, bo jeszcze płyn do prania i płyn do płukania. XD
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.