Nie ma wątku stricte na to, więc najbliżej mu tutaj.:
otóż przeczytałem dziś zdanie.: "W Dzienniku Ustaw RP opublikowano rozporządzenie poprawiające rozporządzenie, które poprawiało rozporządzenie *, które zastąpiło rozporządzenie **". tam gdzie gwiazdki, padają numery z dziennika ustaw.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Ponieważ dzisiaj jest Dzień Papieski, w kościele na koniec Mszy Świętej była śpiewana Barka. W pewnym momencie mało brakowało, a zamiast "Swoją barkę pozostawiam na brzegu", zaśpiewałabym: swoją Warkę. HM, czyżbym miała ochotę na piwo, czy coś? Przecież o tym nie myślałam! :)
"Większość cytowanych zachodnich dziennikarzy pisze jednak o Chinach i Tajwanie jako o dwóch, osobnych butach"
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
O dostępność się uprasza. Zazwyczaj się nie udaaaje. xd -- (piter9521): Na stronie jednej uczelni przy rodzajach poprawy dostępności czytam Uproszenie witryny Kto tę witrynę uprasza i o co?
--
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Piękne! My uprawiałyśmy z koleżankami fikcję internatywną, jak nas w internacie pytali, o której wróciłyśmy, albo coś. xd -- (johnson): Gadamy z Rafałem o blinddrivie. Blind drive to taki trochę fikcja internatywna.
--
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Nawet firmie Apple, zdarza się czasem popełnić literówkę, i to zgodną z prawdą. tak oto jest system Ventura, Monterrey, i... "Bug Sur" tu źródełko.: https://support.apple.com/en-us/HT201372
Szukam dyspozycyjnego kierowcy bez limitu czasu który będzie wstanie wyjechac czasem na 1 dzień 2 opłacam hotel wyzywanie oraz dniowke więcej informacji pod nr tel