Humor, gry i zabawy

Śmieszne pomyłki pisemne i mówione

Założony przez daszekmdn 1311 wpisów ostatni wpis 2 dni temu Strona 35 z 66

#681 1 polubienie

elektrowniczego, hehehuehe

#684 8 polubień

Nie ma wątku stricte na to, więc najbliżej mu tutaj.:

otóż przeczytałem dziś zdanie.:
"W Dzienniku Ustaw RP opublikowano rozporządzenie poprawiające rozporządzenie, które poprawiało rozporządzenie *, które zastąpiło rozporządzenie **". tam gdzie gwiazdki, padają numery z dziennika ustaw.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#685 1 polubienie

A to tak, ja kiedyś tu też wrzuciłam coś podobnego, post 576
Happy hacking

#686 2 polubienia Edytowano

Ponieważ dzisiaj jest Dzień Papieski, w kościele na koniec Mszy Świętej była śpiewana Barka. W pewnym momencie mało brakowało, a zamiast "Swoją barkę pozostawiam na brzegu", zaśpiewałabym: swoją Warkę. HM, czyżbym miała ochotę na piwo, czy coś? Przecież o tym nie myślałam! :)
Give me a sign.

#687 7 polubień

Nikt nie zdaje sobie sprawy , jak wielu opiekunów OzN ma depresje i jak wielu z nich jest na krawędzi życia i śmieci.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#688 7 polubień

"Większość cytowanych zachodnich dziennikarzy pisze jednak o Chinach i Tajwanie jako o dwóch, osobnych butach"
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#689 4 polubienia

Piszę do kogoś chcąc pomóc znaleźć rym:
Dawaj, poszukamy rumu.
INFP

#690 5 polubień

Zignorowanie czerwonego świata było powodem kolizji, do której doszło po godzinie 11
Harmonię w domu zapewni akordeon.

#691 9 polubień

"Mam do wydania kilka rzeczy: kabelki, dywanik, podkładkę chodzącą pod laptopa, kilka kubków..."

#692 3 polubienia

O dostępność się uprasza. Zazwyczaj się nie udaaaje. xd
-- (piter9521):
Na stronie jednej uczelni przy rodzajach poprawy dostępności czytam
Uproszenie witryny
Kto tę witrynę uprasza i o co?

--
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

#693 2 polubienia

Piękne! My uprawiałyśmy z koleżankami fikcję internatywną, jak nas w internacie pytali, o której wróciłyśmy, albo coś. xd
-- (johnson):
Gadamy z Rafałem o blinddrivie. Blind drive to taki trochę fikcja internatywna.

--
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

#694 5 polubień Edytowano

Ciekawe jak szybko laptop może przemieszczać się na tej podkładce... :D Ja bym dopytał.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#695 1 polubienie

Dla zmotoryzowanych.
Do napędu wykorzystano 3,9 litrowe V8 o pojemności 670 KM

#696 4 polubienia

Nawet firmie Apple, zdarza się czasem popełnić literówkę, i to zgodną z prawdą.
tak oto jest system Ventura, Monterrey, i... "Bug Sur"
tu źródełko.:
https://support.apple.com/en-us/HT201372

Może to aż takie śmieszne nie jest, ale warteodnotowania. Jest to odkąd pamiętam.
Nowsza wersja Intenet Download Managera jest dostępna dialog

I co w tym takiego?
Happy hacking

No niby nic, ale jakoś chciałem to odnotować.

#700 6 polubień

Szukam dyspozycyjnego kierowcy bez limitu czasu który będzie wstanie wyjechac czasem na 1 dzień 2 opłacam hotel wyzywanie oraz dniowke więcej informacji pod nr tel