Do redakcji dołącza Adrian Nowak, który od poniedziałku do piątku w godz. 16:00-18:00 poprowadzi nowe pasmo towarzyszące "Co słychać w Meloradiu". W Warszawie, Łodzi, Poznaniu, Wrocławiu, Wrocławiu i na Śląsku program będzie miał charakter lokalny. Ja z geografii jestem noga, albo coś bo pierwszy raz słyszę o tym, żeby w Polsce były dwa Wrocławie...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Radio Kraków "O dziś nowym dyrektorem Opery Krakowskiej będzie Piotr Sułkowski - krakowianin i absolwent Akademii Muzycznej w Krakowie. Dyrygował wieloma znanymi zespołami i przygotował wiele premier operowych."
Gdyby po o był przecinek, byłoby to chociaż zdziwienie. A tak mamy coś na kształt widzimisię xD
W sąsiedniej grupie, pisząc post, palec podsuwa się w górę, tym samym Warszawskie radio na 100,1 FM zyskuje wspaniałą nazwę "Złote przegoje".
Nie mogłem opędzić się od skojarzenia. :-)
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
W dzisiejszym video Mariusz Miszuda wyjaśni jak włączyć funkcję Tekst na żywo w zdjęciach, krok po kroku. To jedna z najciekawszych funkcji, która pojawiła się w iOS 15. Żeby ja włączyć trzeba ja uruchomić ręcznie gdyż funkcja ta jest donośnie wyłączona. Jak to zrobić? Zobacz niniejsze video.